ŠOK U REGIONU ZBOG EVROVIZIJE: Teya Dora na "MESTU SMRTI", nagli PREOKRET i kod Hrvata! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.03.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbi pobesneli zbog rednog broja pod kojim će Teya Dora nastupati u prvom polufinalu!

ŠOK U REGIONU ZBOG EVROVIZIJE: Teya Dora na "MESTU SMRTI", nagli PREOKRET i kod Hrvata! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube.com/ Eurovision Song Contest, shutterstock

Fanovi "Evrovizije" iz Srbije pobesneli su nakon što su saznali da će naša predstavnica Teya Dora nastupati u prvom polufinalu pored rednim brojem dva. Naime, ovo mesto je na prestižnom takmičenju poznato kao "mesto smrti", jer se svega 25 odsto ljudi koji su dosad nastupali drugi kvalifikovalo za finale.

Republika

Foto: ATAImages

Teya Dora će nastupati druga u polufinalu

Na društvenim mrežama se ispod objava o spisku za oba polufinala uveliko mogu naći komentari: "Pravda za Srbiju", "Srbija druga, toliko nepotrebno", "Katastrofalna pozicija za Ramondu" i sl.

Republika

Foto: Printscreen

Stanje na kladionicama se promenilo

U međuvremenu je došlo do nove promene na kladionicama. Naime, Srbija je ponovo skočila, pa smo sa 19. mesta otišli na 18. Teya Dora se polako, ali sigurno penje na ovim lestvicama, a ostaje da ispratimo kako će se kotirati pred samo takmičenje.

Republika

Foto: youtube.com/ Eurovision Song Contest

Bejbi Lazanja i dalje drži prvo mesto

Sa druge strane, došlo je i do promena u komšiluku. Hrvatski predstavnik Bejbi Lazanja je i dalje prvi, ali je sa 21 odsto šanse za pobedu spao na 18 odsto. Velike promene dogodile su se i na lestvici, posebno u top 3 favorita. Ukrajina, koja je jedno vreme bila na samom vrhu liste (dok je Bejbi Lazanja nije prestigao), sada je na trećem mestu, iako je još pre par dana bila na drugom.

Prema sadašnjim prognozama, Ukrajina i dalje ima 12 odsto šanse za pobedu, no Angelina Mango, predstavnica Italije, prešišala ih je, te je s 10 odsto skočila na 14 i sada je vrlo blizu Bejbi Lazanji.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading