SVI BRUJE O SUSRETU SA TONIJEVOM LJUBAVNICOM, PEVAČICA PREKINULA ĆUTNJU: Hitno se oglasila na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

27.03.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić otkrila da li je zaista upoznala ljubavnicu Tonija Bijelića!

SVI BRUJE O SUSRETU SA TONIJEVOM LJUBAVNICOM, PEVAČICA PREKINULA ĆUTNJU: Hitno se oglasila na društvenim mrežama!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Danas se pojavila informacija u domaćim medijima da je pevačica Ana Nikolić upoznala 15 godina mlađu ljubavnicu Tonija Bijelića, zbog koje se folk zvezda Dragana Mirković razvodi od njega. Susret se navodno dogodio u Hrvatskoj.

- Oni su bili u jednom mestu na primorju i to sa Anom i još jednom osobom. Toni uopšte nije krio da ima novu žensku osobu u životu i da je zaljubljen. Ne znam samo da li Dragana zna za to, mislim na to druženje i susret, jer je Ana u dobrim odnosima sa njom i prethodno joj je bila i na koncertu u Areni, 16. februara - rekao je izvor za "Telegraf" danas.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Dragana je juče obavestila javnost da se razvodi od Tonija

Međutim, Ana se danas oglasila, pružila podršku Dragani, te demantovala ovu informaciju.

- Prvo da se obratim Dragani i Toniju i da kažem da mi je žao, znam kako se osećaju, jer sam i sama prolazila kroz razvod. oni su moji prijatelji i to će biti tako zauvek - rekla je Ana, pa dodala:

- A drugo, svi mediji koja objave bilo kakvu budalaštinu poput ove, biće tuženi. Malo poštovanja za porodicu Bijelić-Mirković, kao i mene - dopisala je, između ostalog, Nikolićeva.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ana Nikolić tvrdi da nije upoznala Tonijevu ljubavnicu

Podsetimo, Dragana je juče putem zvaničnog saopštenja otkrila svoju stranu priče.

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - saopštila je Dragana Mirković juče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading