CECA ISPALILA SAŠU POPOVIĆA: Hitno morao da joj nađe ZAMENU u Zvezdama Granda!

Autor:

Zabava

09.04.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko će menjati pevačicu, koja je izostala sa snimanja!

CECA ISPALILA SAŠU POPOVIĆA: Hitno morao da joj nađe ZAMENU u Zvezdama Granda!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Svetlana Ceca Ražnatović

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović iznenada je izostala sa snimanja emisije "Zvezde Granda". Kako prenosi Grand, razlog njenog izostanka je to što je pevačica bila zauzeta snimanjem svoje sopstvene emisije. Ovaj neočekivani događaj naterao je Sašu Popovića da hitno reaguje i pronađe zamenu za nju. Kolega Dragan Kojić Keba, koji je već menjao Anu Bekutu, preuzeo je ulogu zamene za Cecu.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Keba će zameniti Cecu u "Zvezdama Granda"

Podsetimo, Ana je odsustvovala oko mesec dana, tačnije nije prisustvovala u pet snimajućih emisija. Da li će Keba menjati Cecu samo u ovoj emisiji, ostaje da ispratimo.

Inače, Ceca je gostovala u emisiji kod svoje koleginice Goce Tržan, te otkrila tajnu balada "Rasulo", koju je napisala Marina Tucaković. Kako je Ceca ispričala, Marina je pesmu posvetila starijem sinu Milošu, ali i Željku Ražnatoviću Arkanu.

- Marina je miksala teme sa svojim pokojnim sinom, kao što je pesma "Rasulo", s mojim pokojnim Željkom. Ona je neki svoj bol pretapala u pesme kroz moj bol. Na primer, u "Rasulu" ona opisuje kako zatiče svog sina mrtvog i "bela ruka pada na pod", pa onda piše o mom pokojnom suprugu. To možemo da znamo samo ona i ja, jer ja te slike prepoznajem. Znam šta je kome posvećeno. "Igračka samoće"... Uvek je pisala tako da svako od nas može negde sebe da pronađe. To nije sebično pisanje, ona je bila genijalna - istakla je Ceca na K1 televiziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading