SADA SU ZAJEDNO NA NEKOM DRUGOM SVETU: Slađana Milošević izgubila VELIKU LJUBAV dva meseca pre svoje SMRTI, ovako se OPROSTILA od njega!

Autor:

Zabava

09.04.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Milošević je izgubila životnu bitku dva meseca nakon smrti svog višegodišnjeg emotivnog i umetničkog partnera!

SADA SU ZAJEDNO NA NEKOM DRUGOM SVETU: Slađana Milošević izgubila VELIKU LJUBAV dva meseca pre svoje SMRTI, ovako se OPROSTILA od njega!

Foto: ATA Images,Milan Maricic/ATAImages

Juče, 8. aprila 2024. godine, na groblju Lešće u Beogradu sahranjena legendarna umetnica Slađana Milošević. Njena poslednja želja bila je da počiva pored svog oca Milutina Miloševića. Slađana je preminula 26. marta 2024. godine u Zemunskoj bolnici, nakon kraće bolesti. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sahrana Slađane Milošević

Rođena je 3. oktobra 1955. godine u Beogradu i smatrana je ikonom novog talasa osamdesetih u Jugoslaviji. Slađana je poslednjih deset dana života provela u Zemunskoj bolnici, gde se lečila.

Republika

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Cajger

Dva meseca pre njene smrti preminuo je njen bivši partner, Miloš Stoisavljević Cajger, koji je bio jedan od najboljih bas gitarista sprskog rokenrola. Cajger je svirao u "Zani", Viktoriji" i "Generaciji 5", a poslednjih godina radio je kao direktor kompanije "Knjaz Miloš".

Republika

Foto: Republika.rs

Goran Milošević na sahrani svoje sestre Slađane

Cajgera su svi upamtili kao gitaristu "Generacije 5", čiji je član bio i Slađanin brat Goran Milošević. Sa Slađanom je sarađivao i na čuvenoj pesmi "Amsterdam"

SLAĐANA I CAJGER U SPOTU ZA PESMU "AMSTERDAM"

Cajger je preminuo 28. januara ove godine, a dan kasnije Slađana se oprostila od njega potresnim rečima. Tada je objavila i snimak sa njihovog zajedničkog nastupa u Nišu.

- "AMSTERDAM", hala Čair Niš 1981. godine. Stotine puta izvođena i snimana kompozicija iz 1988. godine, autora A. Slađane Milošević i Mirka Glišića - izdanje PGP RTB. Veliki debi imao je Miloš Stojisavljević Cajger, tada moj višegodišnji životni i umetnički partner.

Žalost što ga više nema je brisanje mog vremena i sećanja, jer Miloš je bio deo stvarnosti kakva se ne može imitirati, ni ponoviti... Bili smo uzlet snage, nezadrživa energija... Priča o sreći koja je bila motiv i za druge... - napisala je tada Slađana.

Republika

Foto: Facebook.com

Objava Slađane Milošević

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading