DETALJ SA KOVČEGA SLAĐANE MILOŠEVIĆ KIDA DUŠU: Evo šta je porodica donela na sahranu, scena koja RAZARA!

Autor:

Zabava

08.04.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Milošević danas će biti sahranjena, a jedan detalj sa kovčega tera suze na oči.

DETALJ SA KOVČEGA SLAĐANE MILOŠEVIĆ KIDA DUŠU: Evo šta je porodica donela na sahranu, scena koja RAZARA!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Pevačica Slađana Milošević, koja nas je iznenada napustila pre nekoliko dana, ostavila je neizbrisiv trag na jugoslovenskoj muzičkoj sceni. Svojom harizmom i neponovljivim glasom, Slađana je osvojila srca publike širom regiona.

Danas će biti održana sahrana Slađane Milošević na groblju Lešće u Beogradu. Ovo tužno okupljanje oko njenog poslednjeg počivališta potreslo je ceo region, dok su se porodica, prijatelji i kolege okupili da odaju počast voljenoj pevačici. Slađanina poslednja želja bila je da bude sahranjena pored svog oca, u krugu najbližih.

Slađana Milošević je svojom muzikom i pojavom ostavila dubok trag na jugoslovenskoj pop-rok sceni. Njen prvi veći nastup na koncertu kod Hajdučke česme 1977. godine bio je prekretnica u njenoj karijeri, a pesme poput "Au, Au" i "Seksi dama" postale su nezaobilazni hitovi.


Nakon uspešne muzičke karijere, Slađana se oprobala i u drugim sferama života. Rad na berzi i angažman u marketinškim agencijama pokazali su njen svestrani talenat i spremnost da se oproba u različitim oblastima.

Kod kovčega Slađane, našla se i kruna, a budući da je bila proslavljena kao princeza roka, ovo je samo jedna od simbolika njene uspešne i bogate karijere. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Slađana Milošević sahrana kruna

 


Jedan od njenih najpoznatijih dueta bio je sa pevačem Dadom Topićem, sa kojim je snimila pesmu "Princeza". Ova pesma obeležila je jednu muzičku eru i ostala je zapamćena kao jedan od najvećih hitova naše estrade.

Slađana Milošević će zauvek ostati upamćena po svojoj autentičnosti, neustrašivosti i neponovljivom muzičkom nasleđu koje je ostavila za sobom. Njen odlazak predstavlja veliki gubitak za celokupnu muzičku scenu, ali će njen duh i dalje živeti kroz njenu muziku i sećanja koje je ostavila za sobom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading