VOJAŽOV BRAT JEDVA PREŽIVEO: Bio na aparatima za VEŠTAČKO DISANJE, majka otvorila dušu!

Autor:

Zabava

09.04.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja je kao beba preživeo pravu dramu!

VOJAŽOV BRAT JEDVA PREŽIVEO: Bio na aparatima za VEŠTAČKO DISANJE, majka otvorila dušu!

Foto: Instagram.com

Mihajlo i Vojaž

Vasilije Veruović, poznatiji kao Vanja, rođeni brat popularnog mladog trepera Mihajla Veruovića Vojaža, kao beba je preživeo pravu dramu. Naime, Vanja je prvih mesec dana bio na aparatima, a šanse da preživi bile su minimalne. Njihova majka Žana Veruović svojevremeno je pričala o ovom bolnom periodu.

- Naš prvi sin Vasilije bio je visokorizična beba. S njim sam održavala trudnoću svih devet meseci, da bi na kraju bio prebrzo rođen, bez znaka života. Bio je na aparatima za veštačko disanje, sa minimalnim šansama da preživi, a čak i da se to desi, sumnjali su da će ostati velike posledice. Devojka koja je bila sa mnom u sobi javila je Milanu da sam se porodila. Odmah je pozvao porodilište i rekli su mu da je sa mnom sve u redu, ali da je dečak u sobi za reanimaciju.

Republika

Foto: Instagram.com

Vanja, Mihajlo i Žana Veruović

- Poželela sam da moj muž dođe i bude pored mene, verovala sam da ćemo tako uspeti. Milan je utrčao u bolnicu, ali nisu hteli da ga puste. Sačekao je neko vreme, razvalio vrata i dok se probijao do moje sobe pozvali su obezbeđenje. Uspeo je da dođe do bebe - rekla je Žana svojevremeno.

Vanja je prebačen u Zavod za neonatologiju, gde je proveo prvi mesec života i to priključen za aparate. Žana i Milan su ga na ličnu odgovornost odveli kući.

- Znali smo da ne možemo protiv sudbine, ali sam duboko u sebi verovala da će preživeti, jer je rođen na dan velikog sveca Vasilija Velikog. To je naša najveća životna pobeda.

Republika

Foto: Instagram.com

Vojaž i Vasilije kao mali

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading