REPUBLIKA SAZNAJE: On je naslednik Nenada Lalatovića u Spartaku, poznato i kada preuzima tim! (FOTO)

Autor:

Sport

09.04.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Subotičani brzo našli zamenu.

REPUBLIKA SAZNAJE: On je naslednik Nenada Lalatovića u Spartaku, poznato i kada preuzima tim! (FOTO)

Foto: Jelena Grlić

Nenad Lalatović i Spartak Subotica rastali su se nakon četiri meseca saradnje. Kako saznaje naš portal, Subotičani su našli zamenu za Lalatovića, a to je Miloš Kruščić koji se u srpski fudbal vraća nakon šest godina. Poslednji angažman na domaćoj sceni bio mu je Zemun, nakon čega je započeo internacionalnu karijeru.

Foto: Starsport

Miloš Kruščić

Kruščiću je poznat rad u Spartaku, pošto je od 2015. do 2017. godine bio pomoćni trener Andreju Černišovu. Osim toga bio je i fudbaler Subotičana u sezoni 1998/99. Miloš je do sada vodio Metalac iz Gornjeg Milanovca, CSKA Sofiju, Ujpešt i Kišvardu, a to mu je ujedno i poslednji angažman još avgusta 2023. Subotičani su trenutno na 12. mestu i sigurno će se boriti za opstanak u drugom delu sezone.

Međutim, fudbalere Spartaka čeka težak zadatak, a to je da izbore opstanak u Superligi Srbije. Subotičani su u Kruščiću videli pravog čoveka koji može da svojim znanjem i energijom obezbedi elitno društvo i za narednu sezonu. Takođe, Spartak je sezonu počeo sa Aleksandrom Keržakovim, nastavio sa Lalatovićem koji je platio ceh nakon poraza od Radničkog 1923 iz Kragujevca.

Kruščić će danas zvanično postati novi trener Spartaka, a debi na klupi Subotičana imaće protiv Javora u okviru poslednjeg kola regularnog dela Superlige Srbije. Biće zanimljivo videti kraj šampionata i kako će se bivši trener Zemuna snaći u novoj ulozi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading