PARTIZAN JE ODUGOVLAČIO I DAO GOL IZ JEDNOG ŠUTA! Lalatović u svom stilu posle poraza u Humskoj!

Autor:

Sport

30.03.2024

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mislim da danas nismo zaslužili da izgubimo"

PARTIZAN JE ODUGOVLAČIO I DAO GOL IZ JEDNOG ŠUTA! Lalatović u svom stilu posle poraza u Humskoj!

Foto: Starsport

Starsport

Od momenta kada je Samed Baždar postigao pobedonosni gol za crno-bele protiv Spartaka u 21. minutu, pa sve do kraja susreta nismo videli ozbiljniju priliku u Humskoj, barem ne ispred gola gostiju. Subotičani su zbili redove u drugom poluvremenu i ozbiljno pripretili golu Partizana, međutim tandem Jovanović-Kovačević bio je neprobojan zid za Lalatovićeve igrače. Na kraju su se domaći grčevito branili u svom šesnaestercu, ali su uspeli da izvojevaju preko bitnu pobedu u borbi za povratak na šampionski tron.

Uvek interesantni trener Spartaka Nenad Lalatović nije ni ovog puta razočarao sa izjavom nakon meča. Istakao je da je Spartak u drugom delu igre bio bolji protivnik.

Republika

Foto: Starsport

Partizan - Spartak

- Nedostajalo je hrabrosti u završnici, više vere u sebe. Mislim da danas nismo zaslužili da izgubimo, iz jednog šuta smo izgubili utakmicu i mislim da smo u drugom poluvremenu bili bolji protivnici. Bili smo opasniji kad smo krenuli u formaciji 4-3-3, visio je gol Partizanu i jednostavno nismo imali te sreće i te hrabrosti u završnici da rešimo utakmicu i uzmemo bar jedan bod. Nemam šta da zamerim momcima, dali su sto posto sebe, a Partizan ako je bio bolji… Mislim da nije, ali ako je bio bolji, onda je to za taj jedan gol, rekao je Lalatović posle utakmice za Arenu.

Dodao je i da je ovo primer kako treba igrati.

- Dobro, drugo poluvreme jeste putokaz za dalje. U prvom smo iz jednog šuta bukvalno, ispustili loptu i dali su gol. U drugom smo napadali, oni su i odugovlačili i bili su zadovoljni sa tih 1:0, mi nismo, želeli smo i hteli, nismo uspeli, idemo dalje - zaključio je Lalatović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading