UBILA SE NAŠA TIKTOKERKA? Otac objavio UZNEMIRUJUĆE SNIMKE, a njen poslednji STATUS nagovetio TRAGEDIJU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži TikTok pojavili se stravični snimci o navodnom samoubistvu tiktokerke.

UBILA SE NAŠA TIKTOKERKA? Otac objavio UZNEMIRUJUĆE SNIMKE, a njen poslednji STATUS nagovetio TRAGEDIJU! (VIDEO)

Foto: TikTok printscreen

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se uznemirujuće sadržaj, za koji još uvek nije poznat šta se desilo. I dok se spekuliše da se tiktokerka Milica Milanović ubila zbog dečka, koji je nedavno preminuo, navodno se oglasio njen otac na pometnuoj društvenoj mreži, koji je objavio nekoliko video snimaka u kojima tvrdi da njegove ćerke Milice više nema. 

Naime, vrlo srceparajući opisi videa, porodične fotografije i uznemirujuće pesme su sa profilu Saše Milanovića objavljene, što možete videti i u nastavku:

 

@sasa_milanovic Princezo tatina zasto si me ostavila kad tata nema zivot bez tebe zasto,umesto da ti sahranis mene tata mora tebe duso kako ce tata da nastavi zivot bez tebe,neka te bog cuva srescemo se cuvaj tatu😭😭💔💔💔💔😭😭💔💔#fy #cerka #smrt #tuga #bol ♬ original sound - Balkan mix

 

- Princezo tatina, zašto si me ostavila kad tata nema život bez tebe, zašto? Umesto da ti sahraniš mene, tata mora tebe! Dušo, kako će tata da nastavi život bez tebe, neka te bog čuva! Srešćemo se, čuvaj tatu! - jedan je od opisa koji je ostavljen na TikTok nalogu, a potom i sledeći:

 

@sasa_milanovic Moj ceka moje sunce boli svaki tvoj osmeh koji tata vise nece videti nedostajes tati tata ne moze podneti ovu bol tata mi samo jos jednom da te zagrli💔💔💔😭😭💔#fy #cerka #smrt #tuga #bol ♬ original sound - Taša🤍

 

- Laku noć princezo, tamo gde si, možda svanulo je. Nedostaješ tatino! Moje sunce, boli svaki tvoj osmeh koji tata više neće videti. Nedostaješ tati, tata ne može podneti ovu bol, tata bi samo još jednom da te zagrli.

Inače, u komentarima se spekuliše da je Milica navodno sebi oduzela život zbog dečka koji je preminuo. Za sada još uvek nije poznato šta se tačno desilo, ali komentari na društvenim mrežama se samo nižu. 

Na njenom TikTok nalogu se može pronaći snimak koji je objavljen pre nedelju dana, u kom je ona istakla da bi volela da se ubije zbog dečka:

Volela bih da umrem, samo da ga još jednom zagrlim - napisala je Milica na TikTok snimku. 

 

 

Korisni društvene mreže su uznemireni, jer još uvek nije objavljeno tačno šta se desilo, iako se mogu naći oni komentari koji su zabrinuti za Milicu. Ono što je svima čudno jeste što njen otac nastavlja da objavljuje vrlo tužne video snimke, ali još uvek nije odgovorio na neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading