OBJAVLJENA ISTINA O ŽIVOTU NAŠEG PEVAČA O KOJOJ JE GODINAMA ĆUTAO: Boban Rajović priznao sve o PRVOJ LJUBAVI!

Autor:

Zabava

26.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Rajović otvorio dušu!

OBJAVLJENA ISTINA O ŽIVOTU NAŠEG PEVAČA O KOJOJ JE GODINAMA ĆUTAO: Boban Rajović priznao sve o PRVOJ LJUBAVI!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Popularni pevač Boban Rajović nedavno je otkrio detalje o svojoj prvoj ljubavi, koja je ostala nezaboravna. Sa osmehom na licu, Boban se prisetio tinejdžerskih dana i ludosti koje je pravio zbog devojke u koju je bio zaljubljen.

Sa samo šesnaest godina, Boban je bio zaljubljen u devojku koja je živela u Beogradu, dok je on boravio u Danskoj. Iako su kilometri delili njihove svakodnevne susrete, Boban nije oklevao da putuje kako bi video svoju simpatiju. Čim je dobio vozačku dozvolu, redovno je dolazio iz Danske da provede vreme sa svojom ljubavlju.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Boban Rajović

 

- Imao sam nekih šesnaest godina, a ona osamnaest. Devojka je živela u Beogradu, a ja u Danskoj. Ta je veza trajala nekih četiri godine. Nije mi bilo teško da pređem tolike kilometre i da dođem da je vidim. Čim sam dobio vozačku dozvolu, dolazio sam čak iz Danske da vidim svoju simpatiju. Sve zbog ljubavi - prisetio se Boban prenosi Grand, pa dodao:

- Možete li zamisliti mene sa osamnaest godina i nju koja je lagala da ima šesnaest, a u stvari je imala četrnaest?!

Otkrivajući detalje iz prošlosti, Boban je izjavio da je devojka lagala o svom uzrastu, navodeći da ima šesnaest godina, iako je zapravo imala četrnaest. Ova neobična tinejdžerska ljubavna priča dodatno je oplemenila sećanja pevača na svoju prvu ljubav.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Boban Rajović

 


Nedavno se Boban pojavio kao gost na koncertu Aleksandre Prijović u Osijeku, gde je doprineo neverovatnoj atmosferi u prepunoj dvorani. Po završetku koncerta, Boban je podelio svoje utiske, ističući da je bilo sjajno i da ga je Osijek toplo prihvatio. Pevač je izrazio zadovoljstvo što je publika u Osijeku pokazala ljubav prema njemu.

Boban Rajović je svojim iskrenim sećanjima na prvu ljubav oduševio javnost, pokazujući da čak ni kilometri i laž o uzrastu nisu mogli da umanje snagu njihove tinejdžerske ljubavi. Njegovo prisustvo na koncertu Aleksandre Prijović u Osijeku dodatno je ojačalo vezu sa publikom koja ga s ljubavlju dočekuje širom regiona.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading