NAŠ PEVAČ ZAVRŠIO U BOLNICI, DOKTORI HITNO PREDUZELI SVE: Prijatelji mu poslali javno snažnu poruku!

Autor:

Zabava

25.03.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Jovan Momčilović završio je u bolnici!

NAŠ PEVAČ ZAVRŠIO U BOLNICI, DOKTORI HITNO PREDUZELI SVE: Prijatelji mu poslali javno snažnu poruku!

Foto: ST/Dragan Kadić

Bivši učesnik šoua „Nikad nije kasno“ i pevač Jovan Momčilović završio je u bolnici i tim povodom se oglasio na društvenim mrežama.

Jovan Momčilović je postao poznat široj javnosti 2019. godine kao hrabar čovek sa izuzetnom životnom pričom. Sa samo 11 godina, Momčilović je pretrpeo teške opekotine drugog i trećeg stepena nakon što mu je eksplodirala kanta benzina u ruci usled dečije igre. Usledile su brojne operacije, od kojih su neke bile uspešnije od drugih. Ipak, Momčilović je zadržao osmeh na licu uprkos ožiljcima, pokazujući izuzetnu hrabrost i pozitivan stav prema životu.

Foto: Youtube.com printscreen Grand

Jovan Momčilović

 


Nakon Momčilovićevog javnog obraćanja, njegovi prijatelji, kolege i pratioci na društvenim mrežama pružili su mu veliku podršku i reči ohrabrenja. Poruke poput „Ne daj se Joco“, „Drži se!“, i „Ne predaj se, treba još pesama da se otpeva“ samo su neki od mnogobrojnih komentara koji su stigli na Momčilovićev Fejsbuk profil.

Iako razlozi Momčilovićevog trenutnog boravka u bolnici nisu otkriveni, njegova hrabrost i pozitivan stav prema životu predstavljaju inspiraciju mnogima. Njegova životna priča je primer snage volje i optimizma, te se njegovi prijatelji, kolege i pratioci nadaju brzom oporavku i povratku Momčilovića na scenu.

Foto: Youtube.com printscreen Grand

Jovan Momčilović

 


Jovan Momčilović je primer hrabrosti i borbe kroz život, te njegova trenutna situacija izaziva zabrinutost među njegovim pratiocima. Ipak, podrška koju je dobio na društvenim mrežama svedoči o tome koliko je omiljen među ljudima, kao i o njegovoj izuzetnoj snazi i optimizmu koji su ga krasili kroz čitavu njegovu životnu priču. Svi želimo Jovanu Momčiloviću brz oporavak i povratak na scenu, gde će nastaviti da inspiriše mnoge svojom hrabrošću i pozitivnim stavom.

- Pomirio sam se s tim, ni ne znam da imam ožiljke po licu. Koliko  se samo puta našalim kad odem kod frizera, pa ga pitam da me obrije – šalio se Jovan svojevremeno piše Grand.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading