GUDURIĆ OTKRIO O ČEMU RAZGOVARA SA BOGDANOVIĆEM! Pominjao je i DUŠANA TADIĆA: "Čeka da mu se javim"!

Autor:

Sport

25.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimjiv uvid u život našeg NBA košarkaša.

GUDURIĆ OTKRIO O ČEMU RAZGOVARA SA BOGDANOVIĆEM! Pominjao je i DUŠANA TADIĆA: "Čeka da mu se javim"!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije polako počinje da razmišlja o Olimpijskim igrama u Parizu. I dalje je nepoznanica na  kakav će tim selektor Svetislav Pešić moći da računa, a i dalje se iščekuju raspleti u najjačim klupskim takmičenjima. 

U susret budućim okupljanjima reprezentacije, Marko Gudurić je govorio o svom odnosu sa Bogdanom Bogdanovićem, kao i o njegovom viđenju košarke u Evropi. 

- Mislim da će ove sezone završiti ranije, nisam siguran da su plejof ekipa ove godine. Siguran sam da će biti u Istanbulu za plej-of, a nadam se i za F4. Voli Fener, uvek priča o Feneru. Znate, ovde ima prelepe uspomene, ovo mu je druga kuća, rekao bih. Prati nas, znam da voli evropsku košarku i znam da ima samo lepe uspomene odavde - počeo je Gudurić.

Foto: Starsport

Marko Gudurić

Potom je otkrio o čemu priča sa Bogdanovićem kada stupe u kontakt tokom sezone.

- Kada pričamo, uglavnom pričamo o košarci, možda i o nekim stvarima sa strane. Ali ne pričamo o specifičnostima tima, govorimo više o nacionalnom timu, igračima koji će igrati i koji neće, ali ne pričamo svaki dan - rekao je Gudurić.

Takođe, govorio je o rekorderu fudbalske reprezentacije Srbije po nastupima u nacionalnom dresu. 

- Gledam sve utakmice fudbalskog kluba. Nismo razgovarali, čeka me da se javim, ali ja čekam pravi momenat da mu se javim. Želeo sam da mu se javim, ali igrali su protiv nekog 1-1 i znao sam da nije u dobrom raspoloženju, da mu nije do toga. Nakon toga je prošlo nedelju-dve dana, želeo sam da se javim. Čekao sam pobedu u derbiju, ali su igrali 0-0, pa se ponovo nisam javio. Tako da mu se do sada nisam javio, ali definitivno ćemo se videti uskoro. Naravno on je veoma dobar lik, radi sjajan posao u Feneru i može nam vratiti titulu prvaka ove godine - rekao je Marko Gudurić.

Srbija će na Olimpijskim igrama u Parizu imati verovatno najteži zadatak u grupi, jer smo izvučeni u kolektiv sa ozloglašenim Amerikancima. Tu je i Južni Sudan, koji ne treba da predstavlja teži zadatak za naše košarkaše. Poslednjeg protivnika očekujemo iz kvalifikacionog turnira u Portoriku, ali u svakom slučaju, sve oči će biti uprte u duel sa SAD. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading