SJAJNE VESTI! Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović igraće za reprezentaciju Srbije, ali ne kod "Karija" Pešića!

Autor:

Sport

04.03.2024

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imena proslavljenih asova našla se na spisku selektora.

SJAJNE VESTI! Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović igraće za reprezentaciju Srbije, ali ne kod "Karija" Pešića!

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić

Fudbalski savez Srbije nedavno je potvrdio da će Luis Zečević Džon i Edvard Ibrović Flečer, talentovani fudbaleri rođeni 2008. godine, u budućnosti nastupati za reprezentaciju Srbije. Međutim, ovo nije jedina zanimljiva vest koja dolazi sa spiska mlađe kadetske reprezentacije Srbije.

Imena poput Nikola Jokića i Bogdana Bogdanovića obično povezujemo sa košarkom, ali ovog puta sportisti sa istim imenima prezimenima su dobili poziv da brane boje mlađe kadetske reprezentacije Srbije u fudbalu.

Mladi Jokić igra u odbrani Partizana, dok Bogdanović brani za mlađe kategorije Vojvodine, pokazujući svoj talenat i u drugom sportu.

Foto: instagram.com/izecevic

Luis Zečević-Džon

Na spisku selektora Bojana Nezirija nalaze se još mnogi talentovani igrači, poput golmana Bogdana Bogdanovića iz Vojvodine, i Nikole Jokića iz Partizana koji će zajedno sa svojim saigračima imati priliku da se pokažu na meču sa selekcijom Crne Gore u martu.

Duel mlađih kadeta sa selekcijom Crne Gore zakazan je za 7. mart u 13 časova u Podgorici. Mlađi kadeti "orlova" su već ostvarili uspehe u novembru 2023. u Bugarskoj, kada su zabeležili dve pobede (4:2, 3:2), a sada se spremaju da nastave sa svojim uspesima.

Pored već pomenutih talenata, na spisku selektora Nezirija nalaze se i drugi talentovani igrači poput Lazara Nikolića iz Crvene zvezde, Vojina Marinkovića iz Partizana, Vasilija Kostova iz Crvene zvezde, Pavla Štulića iz Grafičara, Dušana Jovanovića iz Vojvodine i mnogih drugih mladih fudbalera koji obećavaju sjajnu budućnost srpskog fudbala.

Mlađa kadetska reprezentacija Srbije očekuje utakmicu sa selekcijom Crne Gore, a sa ovako talentovanim igračima na terenu, možemo da budemo sigurni da će budućnost srpskog fudbala biti svetla i puna uspeha.

SPISAK SELEKTORA "ORLIĆA" BOJANA NEZIRIJA:

Golmani: Bogdan Bogdanović (Vojvodina), Nemanja Zorić (TSC);

Odbrana: Lazar Nikolić (Crvena zvezda), Vojin Marinković (Partizan), Nikola Jokić (Partizan), Leon Ivanović (Crvena zvezda), Stefan Petrović (Partizan), Milan Ćopić (Crvena zvezda), Danilo Pejić (Real, Niš), Stefan Đurović (Spartak):

Vezni red: Vasilije Kostov (Crvena zvezda), Pavle Štulić (Grafičar), Dušan Jovanović (Vojvodina), Filip Matijašević (Čukarički), Jagoš Đurković (Mladost, Lučani), Vladimir Krajcar (Vojvodina);

Napad: Aleksa Damjanović (Crvena zvezda), Damjan Đokanović (Vojvodina), Mateo Maravić (Čukarički), Luka Zarić (Grafičar), Aleksa Petrović (Grafičar), Edvard Ibrović Flečer (Mančester junajted), Luis Zečević Džon (Arsenal).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading