KAKVE REČI LEBRONA O JOKIĆU: Srbina je nemoguće zaustaviti! NE POSTOJI REŠENJE!

Autor: M. M.

Sport

03.03.2024

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekorder i legenda NBA poklonio se Nikoli.

KAKVE REČI LEBRONA O JOKIĆU: Srbina je nemoguće zaustaviti! NE POSTOJI REŠENJE!

Foto: Tanjug/AP

Jokić i Džejms

Lebron Džejms, košarkaš Los Anđeles Lejkersa, ušao je u istoriju NBA lige kao prvi igrač sa više od 40.000 postignutih poena. Iako je Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, izjavio da će zaustaviti Džejmsa na osam poena, Lebron je već u prvom poluvremenu postigao dovoljno da ostvari ovaj istorijski uspeh.

U publici su bili i poznati srpski sportisti Novak Đoković i Vlade Divac, koji su pratili ovaj spektakl. Utakmica je pripala ekipi iz Kolorada 124:114, ali je Lebron Džejms ostvario svoj istorijski podvig.
 

Ipak, naefikasniji akter meča bio je popularni "džoker" koji se zaustavio na 35 poena, deset skokova i sedam asistencija, pa je Lebron Džejms posle meča upitan da li postoji rešenja za njega u ovom trenutku.

- Ne! Ne postoji nijedno rešenje za Jokića. Džoel Embid, Nikola Jokić, Luka Dončić, Janis Antentokumpo, Stef Kari, Kevin Durent... ima ih još nekoliko, ali to su nezaustavljivi igrači u NBA ligi - rekao je Lebron.

Iako je Lebron nedavno napunio 39 godina, i dalje igra na visokom nivou. Ove sezone beleži prosečno 15,3 poena, 7,9 asistencija i sedam skokova po utakmici.

Sa druge strane, Nikola Jokić se ističe kao prvi favorit za MVP nagradu. U proseku postiže 25,9 poena, 12,2 skokova i 9,2 asistencija po utakmici. Posebno dobro igra nakon Ol-star vikenda, a nedavno je ostvario niz impresivnih rezultata, uključujući i četiri uzastopna tripl-dabl učinka.

Ovaj duel između Lebrona Džejmsa i Nikole Jokića pokazao je koliko su ova dva igrača važna za svoje timove i koliko su njihovi individualni uspesi impresivni. Navijači širom sveta s nestrpljenjem očekuju nastavak sezone kako bi videli nove podvige ovih košarkaških velikana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading