KAKVA IZJAVA ĐOKOVIĆA O JOKIĆU! Ove REČI svedoče koliko Nole GOTIVI "Džokera"!

Autor:

Sport

03.03.2024

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susret velikih prijatelja izazvao velike ovacije navijača.

KAKVA IZJAVA ĐOKOVIĆA O JOKIĆU! Ove REČI svedoče koliko Nole GOTIVI "Džokera"!

Foto: printscreen/Twitter

Novak Đoković

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su na gostovanju Los Anđeles Lejkerse 124:114, a sam meč obeležio je i dolazak Novaka Đokovića i Vlade Divca u Kripto Arenu.

Naime, najbolji teniser sveta iz prvog reda je gledao najboljeg košaraša današnjice, a posle meča usledio je njihov susret.

 

- Ovde sam da uživam u košarci, sportu koji mnogo volim. Naravno da podržim veličine kakve su Lebron i Nikola Jokić - rekao je Novak Đoković na pitanje otkud on u Kripto centru.

Novinari su postavili pitanje najboljem teniseru svih vremena o tome kakav je po njegovom mišljenju "Džoker".

- On je veliki. On je jedan od najboljih sportista koje imamo u istoriji srpskog sporta. Ono što on radi u poslednje tri godine je neverovatno, ne samo za srpsku košarku, već i za evropsku košarku. Igrati u najjačoj košarkaškoj ligi sveta... On je neverovatan, volim ga, volim ga kao osobu i on dolazi... - rekao je Novak, a onda je usledio susret sa Jokićem i zagrljaj, o kome smo već pisali.

Nema sumnje da je Đokovićevo prisustvo bilo srećno za Somborca, jer je Denver posle velikog preokreta uspeo da nadomesti rezultatski minus i odnese pobedu na jubileju Lebrona Džejmsa.

Podsetimo, "Kralj" je u ovom meču stigao do cifre od 40.000 poena, čime je postavio NBA rekord, kao jedini kome je to pošlo za rukom.

Utakmici su još, osim Noleta, prisustvovali legendarni košarkaški asovi Marko Jarić, Vlade Divac, zatim glumac Nikola Đuričko...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading