OVO NEMA CENU! Sreli se Novak i Jokić, ZAGRLJAJ je sve GOVORIO! Evo šta su jedan drugom REKLI! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.03.2024

05:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvo im je pravio legendarni Vlade Divac.

OVO NEMA CENU! Sreli se Novak i Jokić, ZAGRLJAJ je sve GOVORIO! Evo šta su jedan drugom REKLI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, nije propustio priliku da podrži svog kolegu i prijatelja, Nikolu Jokića, tokom poslednje pobede Denver Nagetsa nad Los Anđeles Lejkersima.

Srpski centar je još jednom briljirao na terenu, postigavši 35 poena, uz 10 skokova i 7 asistencija, čime je još jednom potvrdio svoj status jednog od najdominantnijih igrača NBA lige.


Posle meča, Jokić je doživeo prijatno iznenađenje kada su se u Kripto Areni pojavili Novak Đoković i Vlade Divac. Njihov susret zabeležile su kamere, pa je na društvenim mrežama osvanuo trenutak kada je Novak prekinuo intervju, kako bi se pozdravio s Nikolom, a zagrljaj dvojice vrhunskih sportista bio je nešto što će ostati upamćeno.

Ovaj susret nije samo bio prilika za razmenu iskrenih čestitki i podrške, već je simbolizovao i jedinstvo srpskih sportista na međunarodnoj sceni, ističući njihovu posvećenost i izuzetne sportske sposobnosti.

Nikola Jokić je tokom večerašnjeg meča još jednom pokazao zašto se smatra jednim od najboljih košarkaša današnjice. Postigao je 35 poena, uz 10 skokova i sedam asistencija i bio najzaslužniji za pobedu Nagetsa nad Lejkersima.

Dolazak Novaka Đokovića i legendarnog NBA asa Vlada Divca u Kripto Arenu nije bio samo gest podrške Nikoli Jokiću, već i simbol sportskog jedinstva i zajedništva među srpskim sportistima. Njihov primer i prisustvo na meču predstavljaju inspiraciju za mlade sportiste, ističući važnost zajedništva i podrške među vrhunskim asovima.

- Gde si brate moj - rekli su jedan drugom, kada su se od sreće zagrlili Novak i Nikola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading