ISPISANA ISTORIJA U NBA! Niko nikad kao KRALJ DŽEJMS - Lebron dao 40.000 poen!

Autor:

Sport

03.03.2024

03:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa igraju protiv Denvera.

ISPISANA ISTORIJA U NBA! Niko nikad kao KRALJ DŽEJMS - Lebron dao 40.000 poen!

Foto: Tanjug/AP

Utakmica u Kripto centru, između Lejkersa i Nagetsa, ima poseban značaj za Lebrona Džejmsa.

Najbolji igrač domaćih i po mnogima u istoriji NBA lige, stigao je do dostignuća kojim nijedan košarkaš ne može da se pohvali!

U meču protiv Denvera, u čijim redovima blista srpski reprezentativac Nikola Jokić, "kralj" Džejms je stigao do 40.000 poena.

Lebron ga je postigao pri rezultatu 35:32 i izazvao erupciju oduševljenja na tribinama, njegovim košem domaćin je otišao na 37:32!

Foto: Tanjug/AP

DiAnđelo Rasel i Lebron Džejms 

Podsetimo, prva zvezda Lejkersa je najefikasniji strelac u istoriji najjače lige na svetu, a sa novim dostignućem još više je pomerio granicu, koja će teško biti nadmašena u skorije vreme.

 

 

Osvojio je četiri šampionske titule, igrao četiri puta NBA finale, dvostruki je šampion Olimpijskih igara sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država, koja će i u Parizu ovog leta biti najveći kandidat za osvajanje najsjajnijeg odličja. Naravno, sa "kraljem" u sastavu.

NIKOLA JOKIĆ VS LEBRON DŽEJMS

Nikola Jokić i Lebron Džejms su se do sada sastajali 29 puta u karijerama jedan protiv drugog i "kralj" trenutno vodi za jednu pobedu. Naime, u ligaškom delu sezone igrali su 20 puta, skor je 11-9 u korist, po nekima, najboljeg igrača u istoriji NBA lige, dok Srbin vodi u plej-ofu gde je viđeno devet mečeva, a Somborac ima 5-4.

Oba meča od početka takmičenja, kada je o ovoj sezoni reč, Jokić i Denver su dobili protiv Lejkersa (119:107 i 114:106), pa su takođe i daleko bolje rangirani na tabeli najjače lige na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading