OVO NIJE HUMANO: Igrači Majamija TUKLI Jokića, sudije ĆUTALE! Tragovi na Nikolinom telu sve govore (VIDEO, FOTO)

Autor: P. Z.

Sport

01.03.2024

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Somborac ima užasan tretman kod arbitara.

OVO NIJE HUMANO: Igrači Majamija TUKLI Jokića, sudije ĆUTALE! Tragovi na Nikolinom telu sve govore (VIDEO, FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa upisali su još jednu pobedu ove sezone, pošto su u noći između četvrtka i petka na svom parketu savladali Majami Hit u prilično neizvesnoj utakmici.

Ovaj meč je bio posebno interesantan za ljubitelje košarke u Srbiji, s obzirom na to da su koplja ukrstili naši asovi Nikola Jokić i Nikola Jović. Na kraju je Jokić proslavio trijumf, a i individualno je bio uspešniji, sa 18 poena, 11 skokova, sedam asistencija, dok je Jović upisao sedam koševa, šest uhvaćenih lopti i jedno porigravanje za pogodak.

Na taj način, centar iz Sombora je prekinuo niz od četiri uzastopne utakmice na kojima je tripl-dabl učincima urnisao svoje protivnike. Mada, vrlo moguće da bi to i bio slučaj da je sudijska trojka bolje radila svoj posao.

Naime, na društvenim mrežama su se pojavile fotografije na kojima se vide tragovi borbe sa igračima Majamija, koji su ga bez milosti tukli u toku igre, a delioci pravde su im dopustili da to rade, pošto ih nisu sankcionisali faulovima.

NBA fanovi su saglasni da dvostruki MVP mora da ima bolji tretman kod sudija.

Posle ove utakmice, Denver se nalazi na trećoj poziciji na tabeli Zapadne konferencije sa skorom 41-19, ali bi zbog povrede Džamala Mareja mogli da otpadnu iz trke za prvo mesto uoči plej-ofa.

Standings provided by Sofascore

Sa druge strane, Majami ima učinak 33-26 i trenutno se nalazi u plej-in zoni, pošto zauzima osmo mesti na Istoku.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading