OGROMAN PROBLEM ZA JOKIĆA I DENVER?! Povreda koja bi mogla da POREMETI CELU SEZONU NAGETSA?!

Autor:

Sport

01.03.2024

04:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji još uvek nisu poznati.

OGROMAN PROBLEM ZA JOKIĆA I DENVER?! Povreda koja bi mogla da POREMETI CELU SEZONU NAGETSA?!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Majamija

Košarkaši Denver Nagetsa trenutno se nalaze u sukobu sa Majami Hitom na domaćem terenu i vode rezultatom 56:51 na poluvremenu. 

Ovaj susret je naročito zanimljiv za ljubitelje NBA košarke iz Srbije, s obzirom da u meču učestvoju Nikola Jokić, i njegov imenjak, Nikola Jović.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Nikola Jović

Obojica igraju veoma solidne partije, ali upečatljivija je igra mlađeg Nikole, s obzirom da za sada ima izuzetno dobrih sedam poena. Što se Somborca tiče, on se nalazi na koti od šest koševa, isto toliko skokova,  i tri asistencije. Deluje da na ovoj utakmici neće moći da nastavi svoj fantastični niz tripl-dabl učinaka koji traje od Ol-star vikenda. 

Ipak, sigurno je da Jokić ne strahuje zbog statistike, jer se na meču desilo nešto znatno ozbiljnije. Naime, druga zvezda ekipe, Džamal Mari, nezgodno je doskočio pri jednom pokušaju da se izbori za loptu u reketu, i nije bio u stanju da ustane. 

 

 

Izraz na licu Kanađanina nije izgledao dobro, a svakako da se njegova važnost za igru Denvera ne mora dodatno isticati. Trenutno se ništa ne zna o stepenu povrede Nikolinog saigrača, ali ukoliko je ovaj pad doveo do ozbiljnije povrede, sigurno je da bi to moglo da ugrozi čitavu sezonu Nagetsa. U svakom slučaju, Mari se neće vraćati do kraja utakmice, navode mediji. 

Foto: printscreen/x.com

Džamal Mari

Izostanak njegovog doprinosa, nakon izlaska sa terena, osetio se odmah. Iako je Hit u jednom trenutku gubio sa 16 razlike, Majami je ovu prednost uspeo da istopi u odsustvu zvezde Majka Melouna, i sada je samo +5 za Denver. 

Videćemo kako će se odvijati situacija sa Marijem kako vreme prolazi. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading