I KADA NE DOMINIRA, JOKIĆ JE GENIJE NA TERENU! Pogledajte na kakve MUKE je stavljao odbranu HITA! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.03.2024

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nažalost, Somborac nije stigao do petog uzastopnog tripl-dabl učinka.

I KADA NE DOMINIRA, JOKIĆ JE GENIJE NA TERENU! Pogledajte na kakve MUKE je stavljao odbranu HITA! (VIDEO)

Foto: printscreen/twitter.com

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Majami Hit u prilično neizvesnom okršaju u Bol Areni rezultatom 103:97. 

Ovaj meč je bio posebno interesantan za ljubitelje srpske košarke, s obzirom da su "koplja ukrstili" naši reprezentativci Nikola Jokić, i njegov imenjak, Nikola Jović. Na kraju je Somborac odneo pobedu, ali je i bio individualno uspešniji, s obzirom da je imao 18 poena, 11 skokova, sedam asistencija. 

Nije ova partija momka iz Sombora bila u maniru prethodne četiri, kada je prosto smoždio protivnike tripl-dabl učincima u nizu. Ipak, to ne znači da genije ne ostaje genije, tako da se Nikola postarao da ljubitelji košarke vide barem nekoliko mađioničarskih trikova čarobnjaka iz Srbije. 

Prvo je Adebaja "poslao po burek" sjajnon tehnikom u nogama. Zavarao je protivnika, sebi napravio otvoren put ka košu. 

 

 

Potom je u uglu pronašao Koldvela Poupa, kome nije bilo na odmet da se otrese svog čuvara sjajnom fintom. 

 

 

U drugom delu igre je podigao tempo, tako da je svoju genijlnost pokazao nestvarnim dodavanjem iza leđa za Redžija Džeksona. Iskusni veterean ovu poslasticu nije propustio. 

 

 

Na kraju je u poslednjem kvartalu usledio jedan od ključnih poteza susreta. Majami je bio u naletu, i vrebali su da odmah na startu poslednjeg dela anuliraju vođstvo Nagetsa. Delovalo je da će popustiti, a onda je Nikola bukvalno izmislio poene i ostvaio dvojicu igrača na svojim leđima, poentirajući jednom rukom!

 

 

Nažalost, ovaj susret bi mogao ostati upamćen po ružnom, s obzirom da se Džamal Mari povredio u drugoj četvrtini, i nije bio u stanju da nastavi meč. Nove informacije se i dalje očekuju, a njegovo stanje ostaje nepoznato.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading