HOROR U RUMI! Lažni sveštenik nudio maloletnicima 1.000 dinara da ih oralno zadovolji!

Autor:

Vesti

01.03.2024

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se dešavalo u večernjim satima.

HOROR U RUMI! Lažni sveštenik nudio maloletnicima 1.000 dinara da ih oralno zadovolji!

Foto: shutterstock

Dva dvanaestogodišnjaka iz Rume gotovo su postala meta jednog pedofila, koji je bio odeven u svešteničku mantiju i pokušao ih je privući u zgradu obećanjem po hiljadu dinara za obavljanje malog posla.

Izveštaji istrage navode da su se dečaci šetali jedne večeri oko 20h kada su prošli pored ulaza jedne zgrade. Tu je na stepeništu sedeo bradati muškarac, obučen u mantiju i crni džemper.

Dečaci su izjavili da ih je ovaj muškarac pozdravio sa "zdravo", a oni su mu uzvratili pozdrav, verujući da je reč o svešteniku. Potom ih je upitao da li žive u toj zgradi i da li znaju gde se nalazi stan broj 30 na četvrtom spratu.

- Kada su mu odgovorili da ne žive tu i ne znaju gde je taj stan, usledilo je pitanje da li bi za njega uradili jedan "poslić", a on će im za to platiti po hiljadu dinara - navodi izvor "Blica".

Na početku, dvojica mladih dečaka nisu pružila nikakav odgovor neobičnom muškarcu obučenom u mantiju, već su se odlučili nastaviti sa svojom večernjom šetnjom. Međutim, nakon kratke međusobne konverzacije i pod pretpostavkom da se radi o svešteniku koji možda od njih zahteva da izvrše neki bezazleni zadatak, poput odlaska u prodavnicu, promenili su mišljenje i odlučili da se vrate. Sa novostečenim odlučnošću, pristupili su muškarcu izražavajući spremnost da ispune njegov zahtev, rečima: "Evo nas, kakav poslić treba da uradimo?" Odgovor koji su zatim dobili ostavio ih je zatečenim i duboko potresenim.

- Daću vam obojici po hiljadu dinara ako mi date da vam p***šim k***c - odgovorio je muškarac u mantiji.

Tek tada su dečaci primetili da se sve vreme desnom rukom drži za svoj polni organ i gleda pravo ispred sebe, a odmah nakon što je izgovorio tu rečenicu, pogledao je u njih i nasmejao se. Kada su to čuli, dečaci su se, prema sopstvenom svedočenju, uplašili i odmah pobegli do obližnje prodavnice gde su prodavačici koja je stajala ispred ispričali šta im se dogodilo.

- Nakon toga, druga radnica je izašla iz prodavnice i otišla do muškarca, obratila mu se, a kada su naišla dvojica momaka iz te zgrade, rekla im je šta je uradio i oni su pozvali policiju - priča izvor.

Lažni sveštenik

 

Kako je potvrđeno iz PU Sremska Mitrovica, slučaj je prijavljen policiji 26. februara, a patrola je odmah upućena na lice mesta.

- Muškarac je priveden pod sumnjom da verbalno uznemirava maloletnike i saslušan je u policijskoj stanici. Utvrđen je njegov identitet i da se ne radi o sveštenom licu. Takođe, maloletnici su u pratnji roditelja dali izjave i o svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo. Tužilac tek treba da utvrdi da li ima elemenata pritvora i kvalifikuje koje je krivično delo u pitanju - navode iz ove policijske uprave.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading