VASA I BOGDAN IMALI SOLIDNE ROLE! Ipak, PORAZI Šarlota i Atlante su bili NEIZBEŽNI!

Autor:

Sport

01.03.2024

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro veče za srpske košarkaše u NBA, i pored neuspeha ekipa.

VASA I BOGDAN IMALI SOLIDNE ROLE! Ipak, PORAZI Šarlota i Atlante su bili NEIZBEŽNI!

Foto: Tanjug/AP

Vasilije Micić

Utakmica između Atlante i Bruklina bila je prava poslastica za ljubitelje košarke. Bruklin je dominirao tokom većeg dela meča, vodeći sa 34:16 na kraju prve četvrtine. Iako je Atlanta uspela da smanji prednost domaćina, konačan rezultat je bio 124:97 u korist Bruklina.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović imao je solidnu rolu na ovom meču. On je postigao 11 poena, uz tri skoka i asistencije, dok je nastavio neverovatan niz od 68 mečeva na kojima je pogađao trojke. Ovo ga svrstava u drugi najduži niz franšize, odmah iza Kajla Korvera sa 127 ubačenih trojki.

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Takođe, Bogdanović je svega 54 poena udaljen od dostizanja cifre od 1000 ubačenih poena u ovoj sezoni, što jasno ukazuje na njegovu izuzetnu igru.

Kameron Džonson je bio najefikasniji sa 29 poena za Nets, dok je Denis Šruder takođe imao izuzetnu partiju sa 23 poena, osam skokova i sedam asistencija. Sa druge strane, Dežuonte Marej se istakao sa 28 poena za Atlantu, dok su Džejlin Džonson, Hanter i Bafkin takođe doprineli sa dvocifrenim učinkom.

Vasilije Micić se takođe našao na terenu sa svojim timom Šarlotom, koji je poražen od Milvokija rezultatom 111:99.

Foto: Tanjug/AP

Vasa Micić

Micić je za 15 minuta provedenih na terenu postigao dva poena i imao sedam asistencija, dok je Aleksej Pokuševski još uvek čekao svoj debi. Janis Adetokumbo je predvodio Milvoki sa 24 poena i 10 skokova, dok su Malik Bizli, Lilard, Poris, Lopez i Kanavo takođe doprineli dvocifrenim učinkom.


Ovaj vikend donosi uzbuđenje za ljubitelje košarke, a srpski košarkaši i dalje ostavljaju dubok trag na terenu.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading