NEMA JANGA? NEMA PROBLEMA! Bogdanović ODLIČNOM partijom prekinuo LOŠU SERIJU Atlante!

Autor:

Sport

26.02.2024

03:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma dobar meč našeg reprezentativca.

NEMA JANGA? NEMA PROBLEMA! Bogdanović ODLIČNOM partijom prekinuo LOŠU SERIJU Atlante!

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Košarkaši Atlanta Hoksa savladali su Orlando Medžik na domaćem terenu rezultatom 109:92, i tako prekinuli neprijatan niz od tri vezana poraza. 

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović, nastavio je da briljira u crvenom dresu, i sigurno da ovakvim nastupima može stići do nagrade za najboljeg šestog igrača NBA lige.

Ovaj put se pokazao sa 17 poena, ali i pet asistencija, čime je podsetio da pored sjajnog šuta, poseduje i izvanredne plejmejkerske sposobnosti. 

Ipak, najbolji u redovima Atlane bio je Dežonte Mari, koji je bio na ivici tripl-dabl učinka sa 25 poena, devet skokova i 11 asistencija.

Što se Medžika tiče, njih je predvodio nemački centar Franc Vagner sa 19 poena i osam skokova, a tu je bio i Vendel Karter Džunior sa jednim košem manje, ali i dva skoka više. 

Bogdan je još na zagrevanju počeo da se poigrava sa obručem Orlanda. Svoju neograničenu distancu, istakao je vežbanjem šuta iza koša, tako da je publika u Atlanti mogla da vidi da ne postoje razdaljine sa kojih naš reprezentativac ne može da pogodi. 

 

 

U prvom poluvremenu je igrao relativno lagano, i imao je sedam poena, ali kada se utakmica lomila u trećoj četvrtini, Bogdanović je pokazao zašto je igrač za velike utakmice. 

Pogodio je dve od svoje tri trojke u ovom delu igre, a takođe proveo čitavu četvrtinu na terenu, što govori koliko je bitan za napad Hoksa. Atlanta je napravila odličnu seriju od 10-0 i tako ušla u poslednji kvartal sa velikom prednošću. Ostatak je bio samo odrađivanje posla, a Hoksi su zadržali smirenost i kroz saradnju Bogdanovića sa Brunom Fernandom osigurali sebi novi trijumf. 

 

 

Atlanta se sada nalazi na desetoj poziciji Istoka sa 25 pobeda, dok Medžik ostaje šestoplasiran u istoj konferenciji sa 32 uspeha kraj svog imena. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading