ŽENA PALA NIZ STEPENICE U JUG BOGDANOVOJ! Sa otvorenim prelomima i teškim povredama prebačena u Urgentni centar!

Autor:

Hronika

01.03.2024

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno je prebačena u Urgentni centar.

ŽENA PALA NIZ STEPENICE U JUG BOGDANOVOJ! Sa otvorenim prelomima i teškim povredama prebačena u Urgentni centar!

Foto: ST/Nebojša Mandić

Hitna pomoć

Sedamdesetogodišnja žena zadobila je ozbiljne povrede nakon što je sinoć pala niz stepenice. Nesreća se dogodila oko 19 sati u Jug Bogdanovoj ulici.

Dr Ivana Stefanović iz Hitne pomoći u Beogradu izjavila je za RTS da je žena teško povređena, sa ozbiljnim povredama ekstremiteta.

- Ima otvoreni prelom i povredu glave i ona je prevezena u Urgentni centar - kazala je dr Stefanović.

Podsećamo, u lančanom sudaru na autoputu ka Novom Beogradu, kod Hitne pomoći, lakše je povređena ženska osoba starosti oko 20 godina, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Ekipe Hitne pomoći noćas su intervenisale 105 puta, od toga su 23 intervencije bile na javnim mestima. Za pomoć su se uglavnom javljali hronični i bolesnici sa malignitetima, pacijenti sa bolovima u grudima i asmatičari, navode u Hitnoj pomoći.

Podsećanja radi, pre dve nedelje dogodila se i tragedija kada je žena pala sa zgrade i prmeinula na licu mesta.

Žena stara 60 godina je pala sa petog sprata i preminula u Beogradu.

Nesreća se desila na Bulevaru Oslobođenja kod broja 98. Na lice mesta je izašla Hitna pomoć i mogla da konstatuje samo smrt. Veče ranije je zabeležen i pad sa 12 metara u Beogradu. 

Muškarac je tada pao sa 12 metara visine saopštio je dr Ivan Leković, direktor Hitne pomoći VMA. Čudom, on je prošao bez ozbiljnijih povreda.

- Imali smo pad sa 12 metara, na svu sreću čovek nije povredio nijedan vitalni organ i ima samo posekotine po licu - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading