ONA JE ALEKSINA NAJVEĆA PODRŠKA: Sigurno niste znali čime se bavi prelepa Teodora Avramović, supruga ljubimca grobara (FOTO)

Autor: P. Z.

Sport

01.03.2024

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepša polovina Partizanovog plejmejkera ima zanimljiv posao.

ONA JE ALEKSINA NAJVEĆA PODRŠKA: Sigurno niste znali čime se bavi prelepa Teodora Avramović, supruga ljubimca grobara (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/aleksaavramovic

Aleksa i Teodora Avramović

Košarkaši Partizana su u četvrtak uveče u prepunoj Areni savladali Efes, u utakmici 27. kola Evrolige, čime su nastavili da sanjaju san o plasmanu bar u plej-in elitnog klupskog takmičenja.

Najzaslužniji za trijumf "parnog valjka" bio je reprezentativac Srbije Aleksa Avramović, koji je Turcima utrpao moćnih 30 poena!

Temperamentni plejmejker je na taj način obradovao hiljade grobara, ali je možda i najsrećnija zbog njegove partije bila Aleksina supruga Teodora Avramović.

Izabranica ljubimca grobara važi za jednu od najlepših supruga sportista u Srbiji, a navijači je neretko mogu videti u hali kako bodri svog dragog.

Teodora nije aktivna na društvenim mrežama, pa njena lepota nije toliko pred očima javnosti, već samo kada Aleksa na Instagramu postavi neku njihovu zajedničku fotografiju.

Srećni par je svoju ljubav krunisao brakom pre godinu i po dana, a svadbu su organizovali u rodnom Čačku.

Aleksa se tada opredelio za odelo u bež boji, belu košulju i braon cipele, ali su sve oči ipak bile uprte u mladu. Teodora je sudbonosno "da" rekla u beloj venčanici sa dugim rukavima i naboranim prednjim delom, ali i šlicem na sredini i izrezom sa zadnje strane.

S obzirom na to da je nema na društvenim mrežama, javnost vrlo malo zapravo zna o prelepoj Teodori.

Ono što jeste poznato je da ima diplomu sa Fakulteta primenjenih umetnosti, kao i to da se bavi dizajnom enterijera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading