SELEKTOR ZAGRMEO: Pešić otkrio ko treba da bude DRŽAVNI PROJEKAT!

Autor: P. Z.

Sport

01.03.2024

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je objasnio kratkom izjavom.

SELEKTOR ZAGRMEO: Pešić otkrio ko treba da bude DRŽAVNI PROJEKAT!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Košarkaši Crvene zvezde su pre dve nedelje osvojili prvi trofej u sezoni, pošto su u finalu Kupa Radivoja Koraća savladali ekipu Partizana. Posle te utakmice, šef stručnog štaba crno-belih Željko Obradović pokrenuo je lavinu saopštenja klubova i navijačkih prepucavanja oko toga koji večiti rival je državni projekat, a sada se povodom cele te situacije oglasio selektor Srbije Svetislav Pešić.

Čovek koji je našem narodu doneo mnogo sreće izneo je svoje mišljenje o svemu tome.

- Imamo ekipe koje mogu da igraju srpsku ligu profesionalnu, imamo ogromnu popularnost košarke, nikad nije bila veća, interes za košarku, čak i država pomaže košarku na različite načine, to je jedini državni projekat, ta košarka, niti je Partizan, ni Zvezda, državni projekat može da bude samo reprezentacija i profesionalna liga naše zemlje - rekao je trofejni stručnjak gostujući u emisiji "360 stepeni".

Republika

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Dakle, selektor ne krije da smarta kako bi državni projekat trebalo da bude samo i isključivo reprezentacija, odnosno srpska košarka, te da prepucavanje večitih rivala treba da se ostavi po strani zarad višeg cilja.

Da li postoji šansa da dva najveća srpska kluba zakopaju ratne sekire i da se sve podredi reprezentativnom uspehu, videćemo u nekom narednom periodu.

Do tada, u narednoj anketi vi možete izneti svoje mišljenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading