REDŽEPE, TI LI SI? Dodik ushićen nenadanim susretom sa turskim predsednikom na aerodromu (VIDEO)

Autor:

Svet

01.03.2024

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Erdogan i Dodik došli su inače u Antaliju na Ekonomski forum koji se održava pod pokroviteljstvom predsednika Turske.

REDŽEPE, TI LI SI? Dodik ushićen nenadanim susretom sa turskim predsednikom na aerodromu (VIDEO)

Foto: X/Милорад Додик/Printscreen

Turski lider, Redžep Tajip Erdogan, ostao je bez reči kad je na aerodromu u Antaliji slučajno naleteo na lidera Republike Srpske, Milorada Dodika.

Ispostavilo se da je Milorad Dodik sleteo svega nekoliko trenutaka pre Erdogana i da su naleteli jedan na drugog dok je turski predsednik silazio niz stepenice. Erdogan nije mogao da sakrije iznenađenje kad je pored zvaničnika i dece koje su ga dočekala sa cvećem primetio nasmejanog Dodika.

- Stigao sam u Antaliju u isto vreme kad i predsednik Erdogan. Srdačno smo razgovarali nekoliko minuta - napisao je Dodik na svom profilu na društvenoj mreži X i dodao da je bio prisutan i ministar spoljnih poslova Turske, Hakan Fidan.

Erdogan i Dodik došli su inače u Antaliju na Ekonomski forum koji se održava pod pokroviteljstvom predsednika Turske. Dodik je ranije najavio da je cilj njegovog dolaska na Ekonomski forum ojačavanje saradnje sa partnerima i nastavak ekonomske aktivnosti.

- Poenta je da ojačamo partnerstva i da objasnimo aktuelnu situaciju - rekao je Dodik gostujući u emisiji Telering na RTRS.

Dodik je nedavno objavio i hit snimak na kome se vidi kako je prema starom ruskom običaju proslavio dobijanje najvišeg ruskog odlikovanja Ordena Aleksandra Nevskog od predsednika Rusije, Vladimira Putina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading