PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO ROĐENDAN REDŽEPU TAJIPU ERDOGANU! Evo šta mu je i poželeo!

Autor:

Vesti

26.02.2024

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razgovarali smo i o odličnim bilateralnim odnosima Srbije i Turske i potvrdili posvećenost daljem jačanju saradnje u različitim oblastima, istakao je Vučić.

PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO ROĐENDAN REDŽEPU TAJIPU ERDOGANU! Evo šta mu je i poželeo!

Foto: Instagram/Printscreen/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom i tom prilikom mu čestitao rođendan.

 

 

- Čestitao sam danas predsedniku Erdoganu 70. rođendan i poželeo mu dobro zdravlje i uspeh u vođenju države kojom mudro i razborito upravlja u ovim izazovnim vremenima.

- Razgovarali smo i o odličnim bilateralnim odnosima Srbije i Turske i potvrdili posvećenost daljem jačanju saradnje u različitim oblastima. Iskoristio sam priliku da još jednom istaknem značaj prijateljstva između naše dve zemlje i obostrane napore koje ulažemo u pormociju mira i stabilnosti
- napisao je Vučić na Instagramu.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić,  obavio je danas i telefonski razgovor sa premijerom Izraela Benjaminom Netanijahuom. Vučić je istakao da je razgovor bio veoma konstruktivan, te da su pokrenuta sva važna pitanja koja će, kako veruje, imati značajne koristi za obe strane u budućnosti.

Ovo su samo dva u nizu razgovora koje predsednik Vučić obavlja sa liderima drugih zemalja u cilju unapređenja bilateralnih odnosa.

- Dobar razgovor sa premijerom Izraela Benjaminom Netanijahuom o daljem unapređenju bilateralnih odnosa. Sva važna pitanja su pokrenuta i verujem da će obe strane od tih razgovora imati značajne koristi u budućnosti - napisao je predsednik Vučić na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Bonus video


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Ljubicica

26.02.2024 18:39

Pridružujemo se čestitkama za rođendan

Ana

26.02.2024 18:53

Lepa cestitka sa najlepsim zeljama.

Ana

26.02.2024 19:07

Šta možete nekome poželeti sem dibrog zdravlja i uspeha.

Milenija

26.02.2024 19:16

Predsednik Vučić pokazuje diplomatsko umeće u vođenju države i očuvanju dobrih odnosa sa drugim zemljama.