''ODJEDNOM SU SE ČULI JEZIVI ŽENSKI KRICI, KRV JE BILA POSVUDA''! Ajkula napala ženu u Australiji, kapetan broda opisao HOROR kom je svedočio!

Autor:

Svet

26.02.2024

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapetan broda opisao je kako je čuo jezive ženske krike dok je nadgledao turističku grupu.

''ODJEDNOM SU SE ČULI JEZIVI ŽENSKI KRICI, KRV JE BILA POSVUDA''! Ajkula napala ženu u Australiji, kapetan broda opisao HOROR kom je svedočio!

Foto: printscreen/twitter

U strašnom incidentu koji se dogodio nedavno u Australiji, žena stara 40 godina turistički je doputovala na plažu zaliva Jurien gde ju je napala tigrasta ajkula. Iako je situacija izgledala veoma ozbiljno, hrabra žena se bori za svoj život nakon hitne operacije.

Spasavanje na moru

Kapetan broda Turkuoise Safaris, Kejn Krolig, opisao je kako je čuo jezive ženske krike dok je nadgledao turističku grupu. Nakon što je video krv, posada je odmah reagovala, pomažući povređenoj ženi i pružajući joj prvu pomoć. Krolig je istakao da je ovo bio čudan, ali veoma zastrašujući incident za sve prisutne na brodu, naglašavajući hrabrost i brzu reakciju posade, prenosi Blic.

Reakcija lokalnih vlasti

Portparol Odeljenja za primarnu industriju i regionalni razvoj izjavio je da je istraga incidenta u toku, dok su lokalne vlasti zatvorile nekoliko plaža u tom području. Ovo nije prvi put da se ajkule pojavljuju u zalivu, a Krolig je istakao da je njegova posada primetila ajkule kako krstare zalivom otprilike jednom nedeljno u poslednjih šest meseci.

Stvarnost suočavanja sa opasnostima okeana

Ovaj incident je podsetnik na stvarnost sa kojom se mora suočiti svako ko svakodnevno izlazi na more. Ajkule su postale češća pojava u zalivu u poslednjih šest meseci, što dodatno naglašava opasnosti i izazove sa kojima se suočavaju lokalni ribari i turisti.

(Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading