POGLEDAJTE SNIMAK HAPŠENJA! Saučesnik u ubistvu Milan Šuše spremao bekstvo! (VIDEO)

Autor:

Hronika

26.02.2024

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hapšenje saučesnika u ubistvu Milana Šuše

POGLEDAJTE SNIMAK HAPŠENJA! Saučesnik u ubistvu Milan Šuše spremao bekstvo! (VIDEO)

Foto: MUP

Policija je danas uhapsila saučesnika u ubistvu Milana Šuše, koji je tragično nastradao 17. februara dok je zatvarao kapiju od svog dvorišta. Uhapšen je B.S. (35) koji se sumnjiči da je pomogao ubici Milana Šuše, a hapšenje je izvedeno u saradnji VJT i beogradske policije. Ovaj događaj privukao je pažnju javnosti, a detalji hapšenja su snimljeni i pušteni u javnost.

Pokušaj bekstva i hapšenje

B.S. je uhapšen prilikom pokušaja bekstva u susednu državu, čime je pokušao da izbegne odgovornost za svoje postupke. Međutim, policijske snage su brzo reagovale i sprečile njegov beg, što je rezultiralo njegovim hapšenjem. Nakon hapšenja, B.S. je zadržan uz određeno zadržavanje do 48 časova, i očekuje se da će biti priveden nadležnom tužilaštvu uz krivičnu prijavu.

Nastavak istrage

Ovo hapšenje predstavlja važan korak u istrazi ubistva Milana Šuše, a nadležne institucije nastavljaju sa detaljnom istragom kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog događaja. Javno tužilaštvo će imati ključnu ulogu u daljem procesu, a očekuje se da će hapšenje saučesnika pružiti nove informacije i pomoći u rasvetljavanju ovog slučaja.

Ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati istraga i da li će ovo hapšenje dovesti do novih saznanja koja će pomoći u pronalaženju pravde za Milan Šušu i njegovu porodicu.<

Oglasio se MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, UKP, Odeljenja za suzbijanje krivičnih i seksualnih delikata, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, efikasnom i sveobuhvatnom akcijom locirali su i uhapsili B.S. (35) zbog sumnje da je jedan od izvršilaca krivičnog dela teško ubistvo nad tridesetdevetogodišnjim muškarcem, 17.februara u Zemunu.

Policija je osumnjičenog B.S. uhapsila prilikom pokušaja bekstva u susednu državu.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Takođe, policija je identifikovla i drugog izvršioca ovog krivičnog dela za kojim intenzivno traga.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading