AJKULA ŠČEPALA DEČAKA (10) ZA NOGU ČELJUSTIMA! Isplivao snimak STRAVE na Bahamima - mališan pokušavao da se izmigolji NEMANI! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Autor:

Svet

28.01.2024

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimci prikazuju kako je voda u rezervoaru postala crvena zbog krvi, dok su zabrinuti posmatrači razgovarali o tome šta se dogodilo.

AJKULA ŠČEPALA DEČAKA (10) ZA NOGU ČELJUSTIMA! Isplivao snimak STRAVE na Bahamima - mališan pokušavao da se izmigolji NEMANI! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Foto: https://twitter.com/unlimited_ls

Uznemirujući snimci koji su nedavno objavljeni prikazuju trenutke nakon što je desetogodišnjeg dečaka ugrizla ajkula dok je plivao u rezervoaru na odmaralištu Atlantis Paradise Island na Bahamima.

Incident se dogodio tokom događaja 15. januara, a posledice su bile dramatične, prenosi Pipl.

Uznemirujući prizori

Snimci prikazuju kako je voda u rezervoaru postala crvena zbog krvi, dok su zabrinuti posmatrači razgovarali o tome šta se dogodilo. Dečak je pokušavao da se izvuče do sigurnog mesta dok su ajkule izbezumljeno kružile oko njega.

Detalji incidenta

Prema izvoru koji je kontaktirao sa TMZ, dečak je ušao u rezervoar sa pratiocem kao deo iskustva sa ajkulama u hotelu. Nosio je veliku ronilačku kacigu i teški rezervoar za kiseonik, a bio je u vodi sa „instruktorom ronjenja i ronilačkim vodičem“. Dve grebenske ajkule su počele agresivno da plivaju oko njega pre nego što je jedna od njih ugrizla dečaka za nogu.

Na drugim snimcima može se videti osoblje i posetilac kako stoje na jednom uglu rezervoara dok se čuje kako muškarac viče. Takođe se čuje žena koja snima video kako govori: “Ujela ga je, ujela ga je ajkula!”. Posle incidenta, osoblje je brzo reagovalo i izvuklo dečaka iz vode, dok je jedna žena histerično plakala u pozadini.

Organizatori odmarališta su izdali saopštenje u kome navode da su započeli internu istragu i da u potpunosti sarađuju sa vlastima. Takođe su istakli da su interakcije sa morskim životom, čak i sa vrstama ajkula, izuzetno retke i nikada prihvatljive, prenosi Pipl.

Zatvaranje rezervoara i istraga

Kao mera predostrožnosti, rezervoar je zatvoren za posetioce dok traje istraga. Ovo je izazvalo dodatnu pažnju javnosti, s obzirom da je "Uzbudljiva ekspedicija" sa ajkulama bila deo atrakcija ovog odmarališta.


Ovaj dramatičan incident naglašava potrebu za pažljivim planiranjem i nadzorom aktivnosti koje uključuju divlje životinje, posebno u turističkim destinacijama. Nadamo se potpunom oporavku dečaka i da će ovaj slučaj poslužiti kao podsetnik na važnost bezbednosti prilikom interakcije sa divljim životinjama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading