AJKULA ČELJUSTIMA NAPALA ČOVEKA DOK JE PLIVAO! Odgrizla mu deo noge, krvoločna neman zaronila, pa još više POVILENELA! (VIDEO)

Autor:

Svet

17.02.2024

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad je izgubio svest ponovo je krenula na njega!

AJKULA ČELJUSTIMA NAPALA ČOVEKA DOK JE PLIVAO! Odgrizla mu deo noge, krvoločna neman zaronila, pa još više POVILENELA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/X/@thescoopenews

Uznemirujući snimak napada ajkule na čoveka u reci Vaitarna u Maharashtri, Indija, širi se društvenim mrežama. Hiteš Govari, tridesetčetvorogodišnji ribar, bio je žrtva ovog napada dok je plivao u plitkoj vodi reke.

Ajkula bik, duga skoro metar i po, iznenada je zaronila i zarila čeljusti u njegovu nogu, ostavljajući ga bez velikog dela leve noge, prenosi 24sedam.rs.

Borba za opstanak

Iako je uspeo da se izbori sa predatorom, Govari je nakon napada izgubio svest. Hitno je prebačen u bolnicu gde su lekari bili primorani da mu amputiraju nogu, s obzirom da je ajkula odgrizla deo kosti potkolence i veliki deo mišića. Srećom, Govarijevo stanje je stabilno i van životne opasnosti.

Napad u slatkoj vodi

Napad se dogodio u reci Vaitarna, koja je povezana sa otvorenim morem, što omogućava ajkulama bikovima da prežive u slatkoj vodi. Nakon što se srušio u reku, ajkula je ponovo pokušala da ga napadne, ali su ribari pritekli u pomoć i uhvatili zver, koja je kasnije uginula.

Ovaj neverovatan napad i hrabrost ribara privukli su pažnju javnosti širom sveta, izazivajući različite reakcije i komentare na društvenim mrežama. Situacije poput ove podsećaju nas na nepredvidivost prirode i važnost opreza prilikom aktivnosti u divljini.

Napad ajkule na Hiteša Govarija ostaje kao podsećanje na snagu prirode i važnost brze reakcije u situacijama vanrednih okolnosti. Srećom, zahvaljujući hrabrosti ribara i brzoj medicinskoj intervenciji, Govari se oporavlja i nastavlja svoj život sa novim izazovima koje mu je donela ova dramatična životna situacija.

 

(24sedam.rs)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading