ZA KRAJ "ZIMSKE PIJACE": Iskusni fudbaler u poslednjem trenutku odlučio da promeni sredinu - formiran je sastav za vrh tabele!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.02.2024

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelazni rok je završen u velikom stilu.

ZA KRAJ "ZIMSKE PIJACE": Iskusni fudbaler u poslednjem trenutku odlučio da promeni sredinu - formiran je sastav za vrh tabele!

Foto: Starsport

Fudbaleri Smedereva 1924 prvi deo ovosezonskog šampionat okončali su na petoj poziciji sa svega četiri boda zaostatka u odnosu na Inđiju Toyo Tires koja u ovom momentu zauzima poziciju koja po okončanju ligaškog takmičenja vodi direktno u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Popularni "oklopnici" ostvarili su skor od sedam pobeda, devet remija i četiri poraza, a učinak je mogao biti još impresivniji da ekipa u poslednjih pet prvenstvenih mečeva nije zabeležila svega dva trijumfa.

Kako bi pokušali tokom predstojećeg proleća da stignu do pozicije koja im obezbeđuje povratak u takmičarski rang koji im po svim parametreima i pripada, rukovodstvo kluba je bilo izuzetno aktivno na tržištu, a u poslednjim trenucima zimskog prelaznog roka angažovano je možda i najveće pojačanje.

Novi član Smedereva 1924 postao je Saša Jovanović, iskusni tridesetogodišnji krilni napadač koji među "oklopnike" stiže iz Novog Pazara.

U pitanju je fudbaler koji je prošo školu Partizana, a tokom bogate igračke karijere je šest meseci nosio i opremu austrijskog Volfsbergera.

Foto: Starsport

Iz Novog Pazara u Smederevo - Saša Jovanović

 

- Saša Jovanović:

Datum rođenja: 30. avgust 1993. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: krilni napadač

Igračka karijera: Partizan U-19 (Beograd), Teleoptik (Zemun), Rad (Beograd), Palić Koming (Palić), BASK (Beograd), Voždovac (Beograd), Mladost (Lučani), Bežanija (Beograd), Čukarički (Beograd), Volfsberger (Austrija), Inđija (Inđija), Radnički 1923 (Kragujevac), Radnički (Niš), Novi Pazar (Novi Pazar)

Reprezentativna karijera: Srbija U-17 (2 ut.)

Priliku za debi u dresu noog kluba Jovanović će imati već narednog vikenda kada će Smederevo 1924 u prolećnoj premijeri gostovati Metalcu u Gornjem Milanovcu. Navedeni meč na programu je 24. februara, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan trijumfom "oklopnika" rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading