GORELO JE NEBO IZNAD SRPSKE PRESTONICE: Ovo su najlepše fotografije vatrometa upriličenog povodom Dana državnosti Republike Srbije! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.02.2024

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Živela Srbija...

GORELO JE NEBO IZNAD SRPSKE PRESTONICE: Ovo su najlepše fotografije vatrometa upriličenog povodom Dana državnosti Republike Srbije! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Brodarac

Fudbaleri novobeogradskog Brodarca iza sebe imaju ne baš uspešnu polusezonu koju su, zahvaljujući kazni Fudbalskom klubu Rad, okončali na 14. poziciji sa tri boda zaostatka u odnosu na Torlak iz Kumodraža koji se nalazi u sigurnoj zoni.

 

Ekipa sa stadiona "kraj tramvajskog mosta", koja se uvek smatra jednim od najvećih favorita trećeg stepena fudbalskog takmičenja na području srpske prestonice, jesen je okončala sa skorom od tri pobede, jednog remija i 11 poraza, tako da u odlučujuće prolećne borbe ulazi sa primarnim ciljem da obezbedi opstanak u srpskoligaškom karavanu.

Kako bi do navedenog i stigli, fudbaleri Brodarca se nalaze na crnogorskom primorju, gde "pune baterije" uoči nastavka borbe za bodove, a u sredu 14. februara odigrali su i kontrolni meč u Igalu protiv nekadašnjeg superligaša iz Čajetine, ekipe Zlatibora. Susret je okončan bez pobednika, a mreže su se tresle po jednom na obe strane.

Samo dan kasnije Srbija je proslavila veliki praznik Dan državnosti tokom kojeg je upriličen i veličanstveni vatromet.Shodno činjenici da se stadion Fudbalskog kluba Brodarac nalazi tačno preko puta Beograda na vodi, upravo sa ove lokacije vam donosimo verovatno i najlepe fotografije ovog događaja.

 

Istovremeno klub je objavio i video klip koji apsolutno nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK BRODARAC (@fkbrodarac)

 

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, Novobeograđani u pohod ka ostvarenju primarnog cilja, kreću prvog dana meseca marta kada će na svom stadionu na Starom sajmištu ugostiti ekipu beogradskog Sinđelića.

Crveno-beli sa stadiona u Ulici Vojislava Ilića su takođe daleko od obezbeđenog opstanka, tako da predstojeći duel može u mnogome odrediti sudbinu obe ekipe.

Podsetićemo da je prvi ovosezonski meč Brodarca i Sinđelića pripao Vračarcima koji su slavili rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading