SLOGOM, POŠTOVANJEM I ZAJEDNIŠTVOM, DO OSTVARENJA USPEHA I CILJA: Narednu proveru plavo-beli iz Rakinca imaju u Bresju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.02.2024

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz veru u uspeh, sve je moguće...

SLOGOM, POŠTOVANJEM I ZAJEDNIŠTVOM, DO OSTVARENJA USPEHA I CILJA: Narednu proveru plavo-beli iz Rakinca imaju u Bresju!

Foto: FK Omladinac Rakinac

Fudbaleri Omladinca iz Rakinca takmičarsku 2022/23 godinu okončali su šampionski u okviru Opštinske lige Velika Plana i svakako su očekivanja uoči nove sezone bila da ekipa nakon sedam godina koliko se nije takmičila u petom stepenu srpskog klupskog fudbala, postane standarni član okružnog takmičenja.

 

Međutim, tokom prethodne jeseni u Podunavskoj okružnoj ligi nisu zabeleženi očekivani rezultati. Tokom 15 prvenstvenih duela zabeležena su svega tri remija i 12 poraza, tako da se Rakinčani nalaze u gotovo bezizlaznoj situaciji i u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa sa čak deset bodova deficita u odnosu na Lunjevac koji zauzima poziciju "prvu iznad crte".

Kako bi što spremnije dočekali nastavak borbe za bodove, svi u redovima Omladinca ozbiljno su pristupili zimskim pripremama, a tokom prethodnog vikenda ekipa je odigrala i dva kontrolna meča.

U subotu 10. februara Omladinac je gostovao u Velikom Orašju gde je rezultaom 0:3 poražen od ekipe Mladog borca lidera Opštinske lige Velika Plana, da bi smo dan kasnije na svom "Širokom potoku" u meču protiv jednog od kandidata za titulu u Opštinskoj ligi Rača-Batočina, Pobede 1938 iz mesta Sepci slavili sa ubedljivih 8:2.

Foto: FK Omladinac Rakinac

NArednu proveru Omladinac će imati u Bresju

 

Nakon navedenih mečeva iz redova stručnog štaba rakinačkog kluba su izjavili:


- Pripreme smo počeli prošle nedelje, odradili dve provere, isprobali veći broj novih igrača i možemo reći da smo zadovoljni urađenim tokom zimskog prelaznog roka. U nedelju od 14 časova nas očekuje nova provera protiv ekipe Bresja Superior na njihovom stadionu u Bresju. Pripremni period je rezervisan za fizičku i taktičku pripremu ekipe. Takođe radimo i na jednom od bitnih faktora za ostvarenje pozitivnih rezultata i pobeda, a to je harmonična atmosfera u ekipi, jer kada među igračima vlada jedna harmonična atmosfera kao i kada postoji zajednička želja za pobedom, onda smo na polovini puta do uspeha. Slogom, poštovanjem, i zajedništvom do ostvarenja uspeha i cilja. Svim srcem uz plavo beli Omladinac.

Kao što je već istaknuto, ekipa Omladinca iz Rakinca naredni kontrolni susret će odigrati u nedelju 18. februara sa početkom od 14 časova u Bresju, protiv domaće ekipe Bresje Superior, jesenjeg vicešampiona Opštinske lige Velika Plana.

- Prijateljska utakmica:

Bresje Superior (Bresje) - Omladinac (Rakinac)

Stadion: u Bresju

Datum: Nedelje, 18. februar

Početak: 14 časova

Da podsetimo, kada je reč o nastavku borbe za bodove, u prolećnoj premijeri ekipa Omaldinca gostuje u Kusatku gde će se sastati sa ekipom Železničara koja se u ovom momentu nalazi na petoj poziciji na tabeli sa ukupno 28 osvojenih bodova.

Prvi ovosezonski duel dve ekipe koji je odigran na "Širokom potoku" pripao je sastavu iz Kusatka koji je slavio rezultatom 3:1.

 


 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading