PUKLA PETARDA: Mreža Partizana do vrha napunjena - rival je bio znatno kvalitetniji!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.02.2024

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli nastavljaju kroz kontrolne utakmice da bruse formu za nastavak takmičarske sezone.

PUKLA PETARDA: Mreža Partizana do vrha napunjena - rival je bio znatno kvalitetniji!

Foto: FK Partizan Vitojevci

Fudbaleri Partizana iz Vitojevaca prvi deo takmičarske sezone u okviru Sremske lige okončali su na 14. poziciji na tabeli i u nastavku šampionata očekuje ih grčevita borba za očuvanje statusa sremskog ligaša.

 

Crno-beli su ostvarili skor od četiri pobede i čak 11 poraza što ih stavlja u izuzetno tešku situaciju uoči starta odlučujućih prolećnih borbi.

Ipak, u redovima Partizana provejava optimizam, a kako bi nastavak borbe za bodove dočekali što spremnije, crno-beli kroz kontrolne utakmice bruse formu. U poslednjem pripremnom susretu odmerili su snagu sa ekipom Slobode iz Donjeg Tovarnika, ekipom koja se nalazi u samom vrhu Vojvođanske lige Jug i koja sa punim pravom konkuriše i za plasmanu treći stepen srpskog klupskog fudbala, Srpsku ligu Vojvodina.

Meč je odigran na terenuma Fudbalskog kluba Feniks u Šapcu, a prema očekivanju favorit iz Donjeg Tovarnika je ostvario ubedljiv trijumf rezultatom 5:0.

Rezultat je mogao biti i daleko povoljniji po crno-bele, ali su ih dva primljena pogotka u poslednjim trenucima meča koštala ubedljivig poraza.

Ipak, u redovima crno-belih nema nezadovoljstva. Svesni su u Vitojevcima da je u ovom momentu Sloboda "preveliki zalogaj", a uz navedeno Partizan je na ovom meču nastupio nekompletan

Ono što svakako može da raduje navijače Partizana, jeste činjenica da su pristup igri, taktika, disciplina i voljni momenat , definitivno bili na visokom nivou.

Foto: FK Partizan Vitojevci

Pred njima je veliki rad - FK Partizan Vitojevci

 

- Prijateljska utakmica:

Partizan (Vitojevci) - Sloboda (Donji Tovarnik) 0:5

Stadion: FK Feniks, Šabac

Da podsetimo, kada je reč o nastavku borbe za prvenstvene bodove, ekipu Partizana u prolećnoj premijeri očekuje veliko iskušenje, s obzirom da u Vitojevce stiže aktuelni lider Sloga iz Vognja. Prvi ovosezonski duel dve ekipe pripao je fudbalerima Sloge koji su na svom terenu slavili rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading