ISKUSNI DEFANZIVAC JE STIGAO: Vicešampion jača poslednju liniju tima - TITULA je na dohvat ruke!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.02.2024

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se ponove ostvarenja sa početka XXI veka.

ISKUSNI DEFANZIVAC JE STIGAO: Vicešampion jača poslednju liniju tima - TITULA je na dohvat ruke!

Foto: Starsport

Fudbaleri Zvezdare jesenji deo šampionata u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana okončali su na vicešampionskoj poziciji i svi na Bulbulderu se nadaju da predstojeći meseci mogu doneti i končani, toliko željeni plasman u Prvu ligu Srbije.

 

Ekipa sa stadiona u Ulici Ljubice Luković u prvom delu takmičarske godine prikupila je identičan broj bodova kao i aktuelni lider iz Gornje varoši, ali su Zemunci zahvaljujući boljem gol količniku stigli do jesenjih lovorika.

Kako bi tokom predstojećeg proleća nadoknadili propušteno, popularne "bulke" u predstojeće borbe ulaze osetno pojačani.

Naime, novi član Zvezdare postao je Nenad Sević.

Reč je o iskusnom dvadesetsedmogodišnjem defanzivcu iza kojeg je bogato superligaško iskustvo, a koji na Bulbulder stže iz redova pribojskog FAP-a.

Foto: Starsport

Nenad Sević - nova "bulka"

 

- Nenad Sević:

Datum rođenja: 25. april 1996. godine

Mesto rođenja: Ljubovija

Pozicija u timu: levi bek

Igračka karijera: Drina (Ljubovija), Loznica (Loznica), Budućnost Krušik 2014 (Valjevo), Javor-Matis (Ivanjica), Kolubara (Lazarevac), Zlatibor (Čajetina), Mladost GAT (Novi Sad), Jedinstvo (Ub), Smederevo 1924 (Smederevo), FAP (Priboj)

Strateg popularnih "bulki" Zdravko Kovačević je nakon angažovanja Nenada Sevića i Veljka Đorđevića bonusa novobeoradskog Radničkog, istakao da će klub u što skorije vreme angažovati i centralnog napadača čime će prelazi rok biti okončan.

Treba napomenuti da će sve novajlije priliku za debi u dresu novog kluba imati u prolećnoj premijeri kada će Zvezdara na svom terenu ugostiti obrenovački Radnički. Navedeni susret zakazan je za treći dan meseca marta, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom "bulki" rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading