PEČALBARSKI HLEB IMA SEDAM KORA: Iskusni fudbaler se vraća kući - odiseja u Maleziji je okončana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.02.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svuda pođi, kući dođi.

PEČALBARSKI HLEB IMA SEDAM KORA: Iskusni fudbaler se vraća kući - odiseja u Maleziji je okončana!

Foto: Starsport

Fudbaleri užičke GFK Slobode, zahvaljujući kazni koja je izrečena novobeogradskom Radničkom, napredovali su za jednu stepenicu na prvoligaškoj tabele, ali se popularne "ere" i dalje nalaze u opasnoj zoni, šest bodova iza gornjomilanovačkog Metalca.

 

Primarni cilj svih na stadionu "Radomir Antić" jeste očuvanj statusa prvoligaša, a kako bi do navedenog i stigli, rukovodstvo crveno-crnih je angažovalo nekadašnjeg člana kluba koji se u rodni grad vraća nakon pune decenije i po.

Reč je o iskusnom tridesetčetvorogodišnjem defanzivcu Mihailu Jovanoviću koji će nakon tri i po godine ponovo zaigrati na srpskim fudbalskim terenima.

Jovanović je ponikao u redovima užičkog kluba, ali je veći deo karijere proveo u inostranstvu nastupajući u Češkoj Republici, Belorusiji, Kazahstanu, Malti, Jermeniji i Uzbekistanu, a poslednjih godinu dana proveo je u malezijskom Kačing Sitiju.

Foto: GFK Sloboda Užice

Povratak nakon decenij i po - Mihailo Jovanović

 

- Mihailo Jovanović:

Datum rođenja: 15. februar 1989. godine

Mesto rođenja: Užice

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Sloboda U-19 (Užice), Sloboda (Užice), Mladost (Lučani), Sloga (Požega), Jedinstvo Putevi (Užice), Olomuc (Češka Republika), Karvina (Češka Republika), Zbrojovka Brno (Češka Republika), Voždovac (Beograd), Neman Grodno (Belorusija), Taraz (Kazahstan), Inđija (Inđija), Valeta (Malta), Alaškert (Jermenija), Dinamo Samargand (Uzbekistan), Kačing Siti (Malezija)

Priliku za ponovni debi u dresu užičke GFK Slobode Jovanović će imati u prolećnoj premijeri kada će "ere" dočekati novosadsku Mladost GAT. Navedeni meč na programu je 24. februara, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom ekipe sa stadiona "Radomir Antić" koja je slavila minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading