DILEME VIŠE NEMA: I on je napustio Humsku - velika nada Partizana ima novi klub! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.02.2024

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je dogovoreno, mladi napadač se već priključio novim saigračima.

DILEME VIŠE NEMA: I on je napustio Humsku - velika nada Partizana ima novi klub! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Stadion Partizana

Fudbaleri lazarevačke Kolubare pripremaju se za nastavak takmičenja u okviru Prve lige Srbije, a primarni cilj svih kojima su zeleno-crne boje na srcu, jeste plasman u plej-of fazu takmičenja, nakon čega ni borba za sam vrh tabele neće delovati nedostižno.

 

Ekipa Kolubare je jesnji deo takmičenja okončala na desetoj poziciji sa skorom od šest pobeda i po sedam remija i poraza, tako da u odlučujuće prolećne borbe ulazi sa dva boda manje u odnosu na šabačku Mačvu koja se u ovom trenutku nalazi na poziciji koja vodi u toliko željeno doigravanje za šampionski pehar i plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

Na putu ka ostvarenju ranije zacrtanih ciljeva zeleno-crni će imati pomoć još jednog novajlije koji stiže iz beogradskog Partizana.

Reč je o Janku Jevremoviću, mladom krilnom napadaču Janku Jevremoviću koji iza sebe već ima i superligaško iskustvo.

Jevremović je prošao kompletnu omladinsku školu crno-belih, a za najbolji tim Partizana upisao je tri nastupa, a sada će u dresu Kolubare pokušati da stekne neophodno seniorsko iskustvo i sebi "izvadi povratnu kartu" ka crno-belom delu Topčiderskog brda.

 

- Janko Jevremović:

Datum rođenja: 14. jul 2004. godine

Mesto rođenja: Kraljevo

Pozicija u timu: krilni napadač

Igračka karijera: Partizan U-15 (Beograd), Partizan U-17 (Beograd), Partizan U-19 (Beograd), Partizan (Beograd), Kolubara (Lazarevac)

Reprezentativna karijera: Srbija U-17 (2 ut.), Srbija U-18 (4 ut./1 gol), Srbija U-19 (3 ut. / 2 gol.)

Priliku za zvanični debi u dresu novog kluba Jevremović će imati u prolećnoj premijeri kada će Kolubara na stadionu "kraj Studenjaka" gostovati novobeogradskom Radničkom. Navedeni meč na programu je 24. februara, a prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je pobedom Lazarevčana rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading