ZA NJEGA ITALIJA NIJE BILA OBEĆANA ZEMLJA: Ništa od transfera - defanzivac se vraća u rodni grad!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.02.2024

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Činilo se da je sve dogovoreno i ugovoreno, ali je došlo do nepremostivih problema.

ZA NJEGA ITALIJA NIJE BILA OBEĆANA ZEMLJA: Ništa od transfera - defanzivac se vraća u rodni grad!

Foto: FK Partizan Vitojevci

Fudbaleri valjevske Budućnosti Krušik 2014 tokom jesenjeg dela šampionata u okviru zapadne grupe srpskoligaškog fudbala, pružili su zadovoljavajuće partije i ekipa je takmičarski 2023. godinu okončala na visokoj petoj poziciji.

 

Ekipa sa stadiona "Pećina" ostvarila je skor od pet pobeda, osam remija i dva poraza i u odlučujuće prolećne borbe ulazi sa ukupno 23 osvojena boda što im neće omogućiti borbu za šampionski pehar, mada kako su nam ne tako davno istakli iz valjevskog kluba, u aktuelnoj sezoni borba za plasman u Prvu ligu Srbije u ovom momentu nije prioritet i težnja je da se korak, po korak izgradi sastav koji će tek u perspektivi "napasti" i viši takmičarski rang.

Međutim, dobar rad u redovima Budućnost Krušik 2014 prepoznat je i van granica naše zemlje, a shodno tome pojavila se informacija da bi mladi defanzivac Nemanja Isidorović već tokom aktuelnog zimskog prelaznog roka mogao da otputuje put Apenina i postane član jedne od italijanskih ekipa.

Ipak, do realizcije transfera nije došlo. Kako ističu u redovima Valjevaca usled problema sa papirologijom, do realizacije transfera u, još uvek neimenovani klub, nije došlo i Isidorović se vraća u rodni grad i u nastavku sezone će konkurisati za najboljih jedanaest u redovima Budućnosti Krušik 2014.

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Ništa od selidbe na Apenine - Nemanja Isidorović

 

- Nemanja Isidorović:

Datum rođenja: 1. maj 2003. godine

Mesto rođenja: Valjevo

Pozicija u timu: levi bek/centralni bek

Igračka karijera: Zemun U-17 (Zemun), Zemun U-19 (Zemun), Budućnost Krušik 2014 (Valjevo)

Da podsetimo, kada je reč o nastavku borbe za bodove, Valjevci će u prolećnoj premijeri gostovati u Požarevcu ekipi Mladog radnika 1926. Meč je zakazan za deveti dan meseca marta, a istovremeno treba napomenuti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan podelom bodova, rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading