SERIJA SE NASTAVLJA: Nekadašnja nada Vojvodine parafirala ugovor - ubuduće će nositi dres gradskog rivala! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.02.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izuzetno je živo u gradu podno Rudnika...

SERIJA SE NASTAVLJA: Nekadašnja nada Vojvodine parafirala ugovor - ubuduće će nositi dres gradskog rivala! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Krajem prethodne 2023. godine u Gornjem Milanovcu je detonirala prava transfer bomba u liku nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde i srpskog reprezentativca Marka Mirića, da bi popularni "serpasi" više od mesec dana iščekivali novu igračku akviziciju.

 

Pre samo dva dana rukovodstvo kluba je obavestilo javnost da su novi članovi Metalca postali golman Aleksa Jordanov, centralni bek Vladimir Tomović i vezni igrač Đorđe Popović. mlade snage koje iza sebe imaju već zavidno iskustvo, a sada je klub obavestio javnost o još jednom realizovanom transferu.

Naime, novi član plavo-belih postao je Nemanja Nedeljković.

Reč je o mladom devetnaestogodišnjem veznom fudbaleru koji u redove Metalca stiže iz gradskog rivala, gornjomilanovačkog Takova, a koji je svoje prve fudbalske korake ostvario u novosadskoj Vojvodini.

 

- Nemanja Nedeljković:

Datum rođenja: 6. februar 2005. godine

Mesto rođenja: Gornji Milanovac

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Vojvodina U-16 (Novi Sad), Vojvodina U-17 (Novi Sad), Takovo U-19 (Gornji Milanovac), Takovo (Gornji Milanovac)

Priliku za zvanični debi u dresu novog kluba Nedeljković će imati u prolećnoj premijeri kada će Metalac ugostiti Smederevo 1924. Navedena utakmica na programu je 24. februara, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom "oklopnika" rezultatom 2:1.

treba podsetiti da se gornjomilanovčani trenutno nalaze na 12, poziciji prvoligaškog karavana sa ukupno 23 osvojena boda, a cilj tokom predstojećeg proleća jeste plasman ekipe u doigravanje za sam vrh tabele.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading