SADA I ZVANIČNO: Još jedan odlazak sa Marakane - defanzivac ima novi klub! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.02.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

(Ne)očekivana odluka...

SADA I ZVANIČNO: Još jedan odlazak sa Marakane - defanzivac ima novi klub! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri OFK Beograda privode kraju pripreme za nastavak prvenstvene trke u okviru Prve lige Srbije, ali na osnovu ostvarenja tokom prethodne jeseni, mnogi aktuelne pripreme smatraju uvodom u ono što će plavo-bele očekivati od naredne jeseni, kada će izvesno je, biti članovi srpske klupske fudbalske elite.

 

Ekipa se trenutno nalazi na bazičnim pripremama koje se obavljaju na Kipru, a upravo sa "rajskog ostrva" stiže informacija o novom transferu koji je realizovan.

Naime, Aleksandar Đermanović, dvadesetjednogodišnji centralni bek i definitivno je psotao član "romantičara". On je u januaru 2023. godine stogao na  Omladinski stadion kao pozajmljeni fudbaler Crvene zvezde, ali je godinu dana kasnije došlo do dogovora dva kluba i Đermanović je parafirao ugovor sa četom sa stare Karaburme.

Treba podsetiti da je Đermanović tokom prethodne jeseni bio važan šraf u ekipi trenera Sime Krunića. U okviru prvoligaškog karavana odigrao je svih 20 prvenstvenih mečeva u plavo-belom dresu i na terenu je proveo maksimalnih 1.800 minuta. Iako po vokaciji defanzivac, dva puta se upisao u listu strelaca (Inđija Toyo Tires - OFK Beograd 0:2 i OFK Beograd - Mladost GAT 2:0). Posebno treba napomenuti da i pored činjenice da nastupa na krajnje odgovornom mestu u ekipi, svega dva puta se našao u sudijskoj beležnici tokom prethodne jeseni.

 

 

- Aleksandar Đermanović:

Datum rođenja: 3. oktobar 2002. godine

Mesto rođenja: Valjevo

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: OFK Beograd U-19 (Beograd), RFK Grafičar U-19 (Beograd), RFK Grafičar (Beograd), Crvena zvezda U-19 (Beograd), Crvena zvezda (Beograd), BASK TEK (Beograd), OFK Beograd (Beograd)

Da podsetimo, u prolećnoj premijeri fudbaleri OFK Beograda gostuju RFK Novom Sadu 1921. Navedeni susret na programu je 24. februara, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je ubedljivim trijumfom "romantičara" rezultatom 4:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading