ZAGREPČANI ĆE IH DOBRO UPAMTITI: Crveno-beli savladali ekipu iz hrvatske prestonice - minimalac za kraj zimskih priprema!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.02.2024

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trećem kontrolnom susretu u Međugorju, zabeležen je i drugi trijumf.

ZAGREPČANI ĆE IH DOBRO UPAMTITI: Crveno-beli savladali ekipu iz hrvatske prestonice - minimalac za kraj zimskih priprema!

Foto: OFK Vršac

Bazične pripreme u Međugorju su okončane i ekspedicija crveno-belih se vraća u Srbiju gde će obaviti sam finiš pripremnog perioda uoči nastavka borbe za bodove koji je zakazan za 24. februar.

 

Fudbaleri OFK Vršca tokom prvog dela takmičarske godine u okviru Prve lige Srbije ostvarili su zadovoljavajuće rezultate i u nastavak sezone ulaze bodovno izjednačeni sa šabačkom Mačvom i velikim izgledima da se u predstojećem periodu izbore za plasman u plej-of fazu.

Prethodni period crveno-beli su proveli u Međugorju gde su u sklopu bazičnih priprema odgirali i dva kontrolna susreta. U premijeri su rezultatom 1:2 poraženi od sarajevskog Željezničara, a nakon trijumfa nad Marsonijom (1:0), usledio je i poslednji duel, protiv zagrebačkog Trnja, ekipe koja u prolećne borbe ulazi sa 12. pozicije Druge lige Hrvatske.

Po osnovu dogovora stručnih štabova obe ekipe, meč je trajao 120 minuta kako bi oba trenera pružila šansu svim raspoloživim snagama, a na kraju su fudbaeri OFK Vršca slavili minimalnim rezultatom 1:0.

Pobedonosni pogodak postigao je u 12. minutu na asistenciju Miloša Milivojevića, David Ilić.

Foto: OFK Vršac

Trijumf za kraj zimskih priprema

 

- Prijateljska utakmica:

OFK Vršac (Srbija) - Trnje Zagreb (Hrvatska) 1:0 (1:0)

Strelac: D. Ilić u 12. minutu

Stadion: Sportski centar "Međugorje"

Ekspedicija vršačkog kluba već danas (nedelja, 11. februar) vraća se u Srbiju gde će se obaviti završne pripreme uoči starta nove sezone. Prvi prvenstveni duel u 2024. godini crveno-beli će odigrati 24. februara kada će u velikom derbiju sredine tabele gostovati u Šapcu ekipi Mačve koja u nastavak takmičenja ulazi sa identičnim bodovnim ostvarenjem kao i OFK Vršac.

Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova, rezultatom 0:0.

Treba podsetiti da svi u Vršcu sa velikim nestrpljnjem očekuju 10. april kada će u okviru četvrtfinala Kupa Srbije gostovati na beogradskoj Marakani ekipi Crvene zvezde.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading