KAKVA IZJAVA LJUBAVI: David Dragojević pokazao svoju nežniju stranu, ovakvog ga niko nikada nije video!

Autor:

Zabava

28.04.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević je podelio emotivnu fotografiju, čestitke pljušte.

KAKVA IZJAVA LJUBAVI: David Dragojević pokazao svoju nežniju stranu, ovakvog ga niko nikada nije video!

Foto: St/N. Pančić, Shutterstock

David Dragojević

David Dragojević, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", nedavno je privukao pažnju javnosti objavom slike sa svojom bakom kojoj je čestitao 84. rođendan. Ova gesta izazvala je simpatije kod mnogih, pokazujući Dragojevićevu osećajnost i posvećenost porodici.

 - Neka je srećan 84. rođendan - napisao je David uz emotikon srca.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

David Dragojević

Iako nije naročito medijski eksponiran u poslednje vreme, Dragojević je posvećen svojoj karijeri i privatnom biznisu. Nedavno je postao vlasnik luksuznog stana u samom srcu Novog Sada, za koji je izdvojio impresivnih pola miliona evra. Ovaj potez pokazuje njegovu ozbiljnost u poslovnim poduhvatima i finansijsku stabilnost.

Dragojević je tokom svog učešća u "Zadruzi" stekao značajnu popularnost, posebno među pripadnicama lepšeg pola. Iako je bio visoko kotiran nekoliko puta tokom rijalitija, poslednjih vremena nije bio u centru medijske pažnje. Ipak, njegova popularnost i dalje traje, što se može videti iz reakcija na njegovu objavu na društvenim mrežama.

Iako je planirao da živi sa svojom tadašnjom devojkom u novom stanu, njih dvoje su ipak odlučili da se rastanu. Ova lična promena u životu David Dragojevića pokazuje njegovu posvećenost porodičnim vrednostima i ličnom razvoju.

Tamara, atraktivna Crnogorka, postala je predmet interesovanja medija nakon što je uhvaćena sa Davidom. Njen izgled i zanimanje za prodaju intimnih sadržaja na platformi za odrasle privlače pažnju, a mnogi se pitaju kako je upoznala Davida i kako se njihova veza razvija, s obzirom da Dragojević se ni dan-danas nije oglašavao na ovu temu, niti javno prokomentarisao vezu sa atraktivnom Crnogorkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading