NI TREĆA NIJE BILA SREĆA: Crveno-beli pali i pred nekadašnjim šampionom SFRJ - sarajevski Želja slavio nakon preokreta! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.02.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje ne znaju za uspeh u pripremnom periodu.

NI TREĆA NIJE BILA SREĆA: Crveno-beli pali i pred nekadašnjim šampionom SFRJ - sarajevski Želja slavio nakon preokreta! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Vršac

Fudbaleri OFK Vršca iza sebe imaju uspešnu polusezonu gde su u okviru Prve lige Srbije zauzeli poziciju koja im omogućava prolećne borbe za plasman u plej-of, do su u Kupu Srbije obezbedili plasman u četvrtfinale, kao jedina niželigaška ekipa, tako da će se u borbi za plasman u sam finiš najmasovnijeg takmičenja sastati sa Crvenom zvezdom na beogradskoj Marakani.

 

I pored svega navedenog, crveno-beli tokom zimskih priprema ne beleže očekivane rezultate. U prvom kontrolnom meču Vrščani su u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi ubedljivo poraženi od sremkomitrovačkog Radničkog rezultatom 1:5, da bi na terenu sa veštačkom travom stadiona u Vršcu neuspeh doživeli i u meču protiv rumunskog Vitorul Pandurija (0:1).

Bazičnu fazu zimskih priprema Vrđčani obavljaju u Međugorju, gde su odigrali još jedan pripremni suret, a protivnik im je bio nekadašnji šampion SFR Jugoslavije i trenutno desetoplasirani tim Premijer lige Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar.

Prvoligaš iz Vršca je u meču koji je po intenzitetu podsećao na pravi prvenstveni meč, do prednosti stiže već u drugom minutu kada je sa "bele tačke" precizan bio Rikelmne Siuza Silva.

Samo par minuta kasnije mogli su Vrščani da dupliraju prednost, ali je golman ekipe sa Grbavice u poslednjem trenutku sprečio da se njegova mreža još jednom zatrese, a Sarajlije su do izjednačenja stigle u 32. minutu kada je jedanaesterac realizovao Hiroš.

Do kraja susreta, vredno pomena je događanje iz 90. minuta kada se Antonie Pavić upisao u listu strelaca i doneo svojoj ekipi trijumf u navedenom kontrolnom meču.

 

- Prijateljska utakmica:

OFK Vršac (Srbija) - Željezničar Sarajevo (Bosna i Hercegovina) 1:2 (1:1)

Strelci: Rikelme 2(11.m); Hiroš 32(11.m), Pavić 90

Stadion: Sportski centar "Međugorje"

Naredni kontrolni meč OFK Vršac će odigrati u četvrtak 8. februara kada će se sastati sa ekipom Međugorja.

Kada je reč o nastavku prvenstvene borbe za bodove, u prolećnoj premijeri Vrščani gostuju u Šapcu ekipi Mačve. Navedeni meč na programu je 24. februara, a treba napomenuti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan podelom bodova rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading