PANONSKI MORNARI PLOVE JADRANOM: Crveno-beli iz Istre vide opstanak - Slovenci testiraju "gatovce"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.02.2024

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se iskristališe tim koji će uspeti da ostvari zacrtane klupske ciljeve.

PANONSKI MORNARI PLOVE JADRANOM: Crveno-beli iz Istre vide opstanak - Slovenci testiraju "gatovce"! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Mladost GAT

Fudbaleri novosadske Mladosti GAT prethodne godine u ovo vreme pripremali su se za nastavak takmičenja u okviru superligaškog karavana, a samo 12 meseci kasnije sve imsli su im usmerene ka obezbeđivanju opstanka u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

U ovom momentu crveno-beli imaju osam bodova manje u odnosu na gornjomilanovački Metalac i svaki bod u predstojećem periodu biće zlata vredan.

Kako bi što spremnije dočekali odlučujuće prolećne borbe, rukovodstvo Mladosti GAT je bilo veoma aktivno na tržištu. Dovedeni su fudbaleri od kojih će se mnogo očekivati u nastavku takmičenja, a istovremeno je klub kroz kontrolne utakmice počeo sa brušenjem forme i kristalisanjem sastava koji će izneti najveći teret.

U prve tri pripremne utakmice fudbaleri Mladosti GAT su prvo savladali gradskog rivala ekipu Kabela minimalnim rezultatom 1:0, da bi u duelima sa ekipama iz vrha Prve lige Srbije, Inđijom Toyo Tires i Tekstilcem iz Odžaka remizirali identičnim rezultatom 1:1.

 

Završnu fazu zumskih priprema ekipa će odraditi u Umagu u koji su stigli tokom vikenda i gde je već i odrađen prvi trening, a već danas (utorak, 6. februar) očekuje ih i prvi pripremni susret, a protivnik je trenutno osmoplasirani tim Druge lige Slovenije, ekipa Jadran Dekani.

- Prijateljska utakmica:

Mladost GAT Novi Sad (Srbija) - Jadran Dekani (Slovenija)

Stadion: u Umagu

Datum: Utorak, 6. februar

Početak: 14 časova

Nakon današnjeg susreta protiv ekipe Jadrana, crveno-beli će u Umagu odigrati još tri kontrolna meča. U subotu 10. februara sastaće se sa Triglavom iz Kranja, a zatim slede i utakmice protiv ND Gorice (14. februar) i Primorja (16. februar)

Treba podsetiti da će popularni "gatovci" u prolećnoj prvenstvenoj premijeri gostovati u Užicu gde će se sastati sa ekipom GFK Slobode. Navedeni susret zakazan je za 24. februar, a prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je trijufom Užičana, minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading