NAKON UBEDLJIVOG PORAZA OD ZVEZDE, VRATILI SU SE NA POBEDNIČKI KOLOSEK: "Zeleni đavoli" pali na Vračaru - "orlići" slavili nakon preokreta!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.02.2024

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspešna provera ekipe sa stadiona u Ulici Vojislava Ilića.

NAKON UBEDLJIVOG PORAZA OD ZVEZDE, VRATILI SU SE NA POBEDNIČKI KOLOSEK: "Zeleni đavoli" pali na Vračaru - "orlići" slavili nakon preokreta!

Foto: cndp_photo/FK Sinđelić

Na žalost susretu između beogradskog Sinđelića i paraćinskog Jedinstva prisustvovalo je svega pedesetak ljubitelja fudbala, a sa punim pravom se može istaći da je imalo šta da se vidi na stadionu u Vojislava Ilića.

 

Tokom prvih dvadesetak minuta igre fudbaleri u crveno-beloj sportskoj opremi bili su u podređenoj ulozi i samo zahvaljujući sjajnom čuvaru mreže Mijatoviću gosti nisu stigli do rezultatske prednosti već u uvodnim trenucima susreta. Ipak, mreža domaćina se zatresla u 24. minutu. Nakon kornera, u šesnaestercu Sinđelića najbolje se snašao Nikola Novković i Jedinstvo stiže do prednosti.

Mešutim radost gostiju kratko je trajala. U samo dva minuta momci sa Vračara postižu isto toliko golova i stižu do potpunog rezultatskog preokreta. Mrežu Mirkovića zatresli su iskusni Nemanja Obradović u 33. minutu da bi se samo šezdesetak sekundi kasnije u listu strelaca upisao i Veljko Radlovački.

U samom finišu prvog perioda igre mrežu gostiju trese i Aleksandar Andrić sjjanim udarcem sa dvadesetak metara, čime je postavljen i konačni rezultat ovog prijatelsjkog meča.

Tokom nastavka meča treneri obe ekipe su ukazali poverenje svim raspoloživim snagama. Iako tempo igre nije padao, promene rezultata nije bilo, ali se mora istaći da su i u drugih 45 minuta domaći fudbaleri imali izglednije prilike za postizanje pogotka, koje nisu realizovane.

Foto: cndp_photo/FK Sinđelić

Fudbaleri Sinđelića i Jedinstva uoči početka meča

 

- Prijateljska utakmica:

Sinđelić (Beograd) - Jedinstvo (Paraćin) 3:1 (3:1)

Strelci: N. Obradović 33`, V. Radlovački 34`, A. Andrić 42`; N. Novković 24`

Stadion: FK Sinđelić

Gledalaca: 50

Sudija: Uroš Bakić

Sinđelić (Beograd): Mijatović, Obradović, Đorđević, Radlovački, Đermanović, Andrić, Ranđić, Katić, Novitović, Spasić, Pitik. Igrali su još: Stailković, Dragojlović, Savić, Civrić, Mitić, Mašić,Siječo, Lazić, Golubović, Koprivica, Todorović.

Jedinstvo (Paraćin): Mirković, Tadić, Stančić, Novković, Nastasijević, Radovanović, Marković, Petrović, Lapčević, Kovačević, Angelevski. Igrali su još: Marinković, Stajić, Dudić, Kostov, Jevtić, Milenović, Sokolov.

Da podsetimo, u prolećnoj premijeri beogradske grupe srpskoligaškog fudbala ekipa Sinđelića gostuje novobeogradskom Brodarcu. Susret je zakazan za prvi dan meseca marta, a u jesenjem delu sezone u duelu dve ekipe slavili su crveno-beli rezultatom 2:1.

Sa druge strane Paraćinci u prolećne borbe Srpska lige Istok ulaze gostovanjem u Kladovu gde će se odmeriti u duelu protiv Đerdapa. Navedeni meč biće odigran 2. marta, a u prvom ovosezonskom duelu pobednika nije bilo, s obzirom da je duel okončan najnepopularnijim rezultatom 0:0.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading