SAVLADALI ZVEZDU, A MERU IM UZEO PRVOLIGAŠ: "Zmajevi" ukroćeni na "krovu" - puleni Marka Neđića osvetili aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.02.2024

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstava koja najavljuje dalko bolja ostvarenja u nastavku sezone.

SAVLADALI ZVEZDU, A MERU IM UZEO PRVOLIGAŠ: "Zmajevi" ukroćeni na "krovu" - puleni Marka Neđića osvetili aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Foto: Starsport

Proteklo je nešto više od pet meseci od kako je Voždovac u okviru pete superligaške runde na svom stadionu, popularnom "krovu", savladao aktuelnoh šampiona Srbije, ekipu Crvene zvezde rezultatom 3:2, a u sklopu priprema za nastavak borbi za bodove, na istom mestu su doživeli neuspeh koji će mnoge u redovima "zmajeva" zabrinuti i to samo nedelju dana pred nastavak takmičenja.

 

Ekipa RFK Grafičara iza sebe ima prilično turbulentnu polusezonu koju su "ljubičasti" okončali na 11. poziciji Prve lige Srbije i primarni cilj svih u klubu jeste plasman u plej-of fazu koja bi omogućila i ponovnu borbu za istorijski plasman u najviši stepen srpskog klupskog fudbala.

Popularni "grafosi" su odmerili snagu sa ekipom Voždovca i slobodno se može reći da je ekipa trenera Marka Neđića prikazala partiju koja donosi optimizam uoči 24. februara i premijernog susreta protiv Inđije Toyo Tires.

"Ljubičasti" koji su na ovom susretu nastupili u kompletno beloj sportskoj opremi slavili su rezultatom 3:1, a u listu strelaca su se upisali Strahinja Stojanović koji je mrežu domaćina zatresao milimetarski preciznim udarcem po zemlji sa 14, 15 metara.

 

 

Drugi pogodak za "grafose" delo je Marka Ćurića koji se sjajno snašao u šesnaestercu Voždovca iskoristivši neodlučnost dokmaćih defanzivaca.

 

 

Strelac trećeg pogotka za goste na ovom susretu bio je Bratilsav Marić koji je mrežu "zmajeva" zatresao nakon sjano izvedenog udarce sa ugla, a domaći defanzivci su još jednom pokazali neodlučnost u odsudnom trenuku.

 

 

Treba napomenuti da je jedini pogadak za superligaša sa Voždovca bio Bogdan Petrović.

- Prijateljska utakmica:

Voždovac (Beograd) - RFK Grafičar (Beograd) 1:3

Strelci: B. Petrović za Voždovac; S. Stojanović, M. Ćurić, B. MArić za RFK Grafičar

Stadion: TC "Krov"

Kada je reč o nastavku šampionata, ekipa Voždovca u prolećnoj premijeri gostuje na stadionu "Rajko Mitić" gde će se sastati sa Crvenom zvezdom. Navedeni susret na programu je 10. februara, a samo dve nedelje kasnije u borbu za bodove kreću i "grafosi" koji će u premijeri dočekati Inđiju Toyo Tires.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading