UTAKMICA JE OSTALA U SENCI TEŠKE POVREDE: Jesenji vicešampion ostao bez važnog šrafa u ekipi - sledi mu duža pauza! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.02.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jesenji vicešampion četvrtog takmičarskog ranga odoleo drugoplasiranoj ekipi višeg stepena takmičenja.

UTAKMICA JE OSTALA U SENCI TEŠKE POVREDE: Jesenji vicešampion ostao bez važnog šrafa u ekipi - sledi mu duža pauza! (FOTO)

Foto: FK železničar Inđija

U sklopu priprema za nastavak takmičenja u kojem i jedni i drugi imaju najviše ambicije, odigran je susret u kojem je Železničar iz Inđije ugostio sportske prijatelje iz Donjeg Tovarnika, ekipu Slobode.

 

Ekipe koje su prethodnu jesen u okviru Srpske lige Vojvodine, odnosno Vojvođasnke lige Jug okončale na vicešampionskim pozicijama, odigrale su zanimljiv susret u kojem je publika mogla da uživa u čak šest postignutih pogodaka, a konačni rezultat je glasio 3:3.

Međutim, utakmica je ostala u senci povrede mladog fudbalera "inđijske dizelke" Dejana Petrovića

U poslednjim trenucima utakmice mladi defanzivac je nakon, ko zna kojeg po redu, uspešnog klizećeg starta nezgodno pao na ruku i ostao je da leži na travi sa bolnom grimasom na licu.

Odmah je prevezen u Klinički centar Vojvodine gde je ustanovljen dvostruki prelom leve ruke. Nakon imobilizacije je pušten na kućno lečenje, mada se u ovom momentu ne isključuje i kasniji operativni zahvat.

Prve procene govore da će Petrović minimum dva meseca odsustvovati sa terena.

Foto: FK železničar Inđija

Dejan Petrović nakon ukazane pomoći u KC Vojvodine

 

- Prijateljska utakmica:

Železničar (Inđija) - Sloboda (Donji Tovarnik) 3:3

Strelci: Đokić i Savić (2) za Železničar; Vukotić (2), Josimov za Slobodu

Stadion: Sportski centar "Leje", Inđija

Kada je reč o nastavku prvenstvenih borbi, Železničar će u prvom kolu vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana dočekati Podunavac iz Belegiša. Susret je na programu drugog dana meseca marta.

Sa druge strane ekipa slobode iz donjeg Tovarnika u borbu za šampionski pehar Vojvođasnke lige Jug kreće sa svog terena kada će ugostiti Mladost iz Bačkog Jarka. I ovaj meč će biti odgiran prvog vikenda u trećem mesecu 2024. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading