OD PROBLEMA GLAVA BOLI: Događaj koji sve menja iz korena - kapiten je već okončao sezonu!?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.02.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez najboljeg strelac ekipe kreću u odlučujuće borbe.

OD PROBLEMA GLAVA BOLI: Događaj koji sve menja iz korena - kapiten je već okončao sezonu!?

Foto: Starsport

Fudbaleri GFK Dubočice prvi deo sezone u okviru Prve lige Srbije okončali su na trećoj poziciji sa identičnim bodovnim skorom kao i Inđija Toyo Tires koja se nalazi na poziciji koja direktno vodi u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Ekipa se trenutno nalazi na pripremama u Severnoj Makedoniji, a crveno-beli su put južnih komšija otputovali bez svog kapitena, najiskusnijeg fudbalera i golgetera Dušana Savića.

Naime, tridesetosmogodišnji napadač se povredio tokom prirpema koje su obavljene u Leskovcu i kako se nezvanično saznaje predstoji mu operativni zahvat koji će usloviti i vremenski dugo odsustvo sa terena.

Povodom aktuelnih dešavanja javnosti se obratio sportski direktor leskovačkog kluba:

- U prvoj utakmici u Severnoj Makedoniji, dali smo priliku svim fudbalerima koji su doputovali na Dojran. Imamo 25 igrača, nedostaje nam kapiten Dušan Savić, a tokom dana očekujemo da nam se pridruži jedan od planiranih novajlija. Radimo u složenim uslovima, a drugu utakmicu, na boljem terenu, očekujem već sutra. Najbolji sastav suprostavićemo Bregalnici u Štipu, dok ćemo sa rezervnim sastavom ugostiti drugoligaša iz Negotina na Vardaru - istakao je Vladica Cekić u izjavi za "Sportski žurnal".

Foto: Starsport

Dušana Savića očekuje duža pauza

 

Da podsetimo, Dušan Savić je nakon omaldinskog staža provedenog u Crvenoj zvezdi, prvi put dres Leskovčana obukao 2003. godine, da bi se nakon punig 16 godina vratio u "srpski Mančester" 2019. godine i od tada je član ekipe.

U prethodnoj polusezoni Savić je u crvenom dresu "vukova" zabeležio 18 nastupa. Na terenu je proveo 1.054 minuta i tokom navedenog perioda se šest puta upisaivao u listu strelaca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading